Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmöt szeretnék Nógrád...

Műkörmöt szeretnék Nógrád megyében. Hol? És milyen lesz?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, ennyi idősen is raknak fel, igaz? :)

Nem vagyok jártas a témában...

Rágtam a körmeimet, de egész jól leszoktam róla, viszont annyira gyengék a körmeim, hogy mindig betörtnek, és akkor lerágom... Úgyhogy szeretnék műkörmöt.

Kb. 2 napig volt egy olcsó tip-em, de folyton lejött/leszedtem. És most undorítóak lettek a körmeim, nagyon vékonyak, és teljesen letörtek.

Már egy éve leszoktam a rágásról, de nem bírom megerősíteni őket. Anyukám végre beleegyezett, és szeretnénk egy nem túl hosszú, inkább kerek végű, egyszerű francia műkörmöt. :)

Ha nem vagytok Nógrád megyeiek, akkor is szeretném megkérdezni, hogy milyen ez? Meddig tart az elkészítése? Meddig marad fent a köröm? Hogyan szedik majd le? Fáj?

Ha pedig a Nógrád megyei kérdésben is tudtok segíteni, akkor Balassagyarmaton vagy inkább Pásztó környékén lenne a legjobb, de végülis mindegy. :)

Előre is köszönöm a válaszokat! 14/l

2013. jan. 6. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Szülői beleegyezéssel raknak fel. Anyukád ha elkísér az elég.

Bár mivel még iskolába jársz, a tesióra miatt eléggé balesetveszélyes, még a legkisebb műköröm is.

az elkészítése kb másfél óra egy rövid körömnek. A leszedésnek nem szabad fájnia. Nem letépik, hanem vagy lereszelik, vagy leáztatják. (a porcelánt lehet áztatni)

A tip-es borzadályt el is felejtheted. Normális körmös nem ragaszt már tipet.

Balassagyarmaton tudok neked jó körmöst ajánlani, országos szinten is az egyik legjobb.

[link]

ha hozzá elmész, biztos nem fogsz csalódni. de anyukád hívja fel időpontért. Nem tudom, hogy fogad-e még vendéget, de ha hozzá eljutsz, nem fogod megbánni.

2013. jan. 6. 18:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi a segítséget! :)

Intézkedünk.

2013. jan. 6. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!