Én irtam az első kommentet,és lepontoztak...
Ha megirtad ezt a kérdést,valószinű nem tetszel magadnak.Az első képen-ne haragudj-de a hasadon is,és a combodon is van felesleg.Ha csak 63 kiló vagy,akkor elég 3 kilót is leadnod szerintem.Nem arról van szó,biztos igy is csini vagy,főleg a második képen tényleg vékonyabb vagy...
Csak ha fogyni szeretnél,és én tanácsot adok,hogy mennyit kéne,az miért baj?Persze azt meg pontozzátok fel,hogy menjen el pszichológushoz!(ami oltári hülyeség)
Szerintem semmi baj nincs az alakoddal.
Igaz én már 2-szer szültem,32éves vagyok de nekem is van ilyen alakom mint a tied.Hidd el,nem a külső számít!Bár sok pasi csakis azt nézi meg először egy nőben.
Ne foggyál,hanem erősítsd magad aerobic-kal,kerékpározz,tornázz.
Én nem mondom,hogy baj van az agyaddal,hiszen minden nő szereti ha megnézik...én is így vagyok vele.Ha teheted adjál is magadra!Aki meg lebunkóz téged,azt nem kell figyelembe venni,mert lehet nem az ő véleményükre voltál kíváncsi.
Sok sikert,és tartást neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!