Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynom? (kép)

Mennyit kellene fogynom? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2009. aug. 29. 01:37
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
ne oltogassatok légyszi!tényleg húsosnak tartom magam!a combom vaskos nagyon...
2009. aug. 29. 15:34
 12/31 anonim ***** válasza:
46%
Hát bizony az, de amikor én mondtam/írtam 0-ra pontoztatok le. Nem őszinte választ vártál??? Azért kérdezted, hogy mindenki azt monja: "hű, hát ez aztán... ilyen itt még nem volt!"
2009. aug. 29. 22:19
 13/31 anonim ***** válasza:
62%
Ne haragudj de a combod tényleg vastag!
2009. aug. 29. 22:52
 14/31 A kérdező kommentje:
nem haragszom,ezért kérdeztem:) én nem pontozok most!kritikát várom:)
2009. aug. 30. 05:06
 15/31 A kérdező kommentje:

[link]

itt van mégegy kép

2009. aug. 30. 05:22
 16/31 anonim ***** válasza:
71%
Na ezek után nehéz megmondani, mert e kép láttán radikálisan változni fognak a vélemények. Nem minden kép egyformán sikeres. A 2. kép alapján csak tartsd a kondit + kis mozgás - ennyi.
2009. aug. 30. 05:49
 17/31 A kérdező kommentje:
lehet h az első képen fura a beállás
2009. aug. 30. 05:56
 18/31 anonim ***** válasza:
57%

Én irtam az első kommentet,és lepontoztak...

Ha megirtad ezt a kérdést,valószinű nem tetszel magadnak.Az első képen-ne haragudj-de a hasadon is,és a combodon is van felesleg.Ha csak 63 kiló vagy,akkor elég 3 kilót is leadnod szerintem.Nem arról van szó,biztos igy is csini vagy,főleg a második képen tényleg vékonyabb vagy...

Csak ha fogyni szeretnél,és én tanácsot adok,hogy mennyit kéne,az miért baj?Persze azt meg pontozzátok fel,hogy menjen el pszichológushoz!(ami oltári hülyeség)

2009. aug. 31. 00:30
 19/31 A kérdező kommentje:
tudom,és én nem pontoztam,elhihetitek!tényleg azért kérdeztem,mert úgy érzem h kellene formásodni!
2009. aug. 31. 10:54
 20/31 anonim válasza:
79%

Szerintem semmi baj nincs az alakoddal.

Igaz én már 2-szer szültem,32éves vagyok de nekem is van ilyen alakom mint a tied.Hidd el,nem a külső számít!Bár sok pasi csakis azt nézi meg először egy nőben.

Ne foggyál,hanem erősítsd magad aerobic-kal,kerékpározz,tornázz.

Én nem mondom,hogy baj van az agyaddal,hiszen minden nő szereti ha megnézik...én is így vagyok vele.Ha teheted adjál is magadra!Aki meg lebunkóz téged,azt nem kell figyelembe venni,mert lehet nem az ő véleményükre voltál kíváncsi.

Sok sikert,és tartást neked!!!

2009. szept. 1. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!