Mi a jó a zsíros hajra?
Figyelt kérdés
Pár napra hajmosás után,már annyira zsíros a hajam,mintha vizes lenne,illetve,mintha étolajat izzadna a fejbőröm.Miért van ez?2009. aug. 28. 23:00
1/6 anonim válasza:
hát ha kamaszkorban vagy akkor azért.
vagy lehet, hogy hajlamos vagy erre.
3/6 A kérdező kommentje:
33rom múltam,kénsampont már próbáltam,nem segített
2009. aug. 28. 23:17
4/6 anonim válasza:
az első vagyok.
akkor szerintem moss gyakrabban hajat. én 3-4 naponta mosom.
vagy valami Gliss Kur terméket is kipróbálhatsz, azok nagyon jók. illetve régen a Bánfi volt még jó a korpás fejre, de biztos van valami termékük zsíros hajra is.
6/6 anonim válasza:
almaecetes öblítés is segíthet
kb 2 liter vízhez 2dl almaecet, elkevered, és belelógatod az egész hajad, hajmosás után. kifésülöd, egyszer leöblíted vízzel és hagyod megszáradni, mert ha hajszárítózod, akkor büdös lehet, de ha csak úgy megszárad, akkor nem, ez tapasztalat
Egyébként még nagyon fényes is lesz a haj tőle :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!