Tetszik nektek ez a körömlakkozás?
Figyelt kérdés
[link] (itt csak a fehér alaposat kell nézni, mintha az összesen olyan lenne)
Egyébként a feketén és a fehéren is ugyanaz a fedőlakk van, de a feketés képen a közelség miatt jobban kijön.
2013. jan. 13. 01:25
1/11 anonim válasza:
igeen nagyon jól néz kii *-* :) a piros fehér változat jobb sztem :)
2/11 anonim válasza:
nagyon édi,bár én a csili-vili-ért nemvagyok oda nagyon:D
3/11 anonim válasza:
11 éves koromban festettem utoljára ilyenre a körmöm. Ha te is akörül vagy akkor oké.
4/11 anonim válasza:
12-15 éves vagy akkor oké. Nekem így 20 éves létemre nem igazán tetszik.
5/11 anonim válasza:
Nekem 24 éves létemre tetszik..., mondjuk az összes ujjon kicsi sok.
6/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, hogy a csillámok ilyen színesek. Nekem is van csillámos fedőlakkom, de abban 1 vagy 2 szín fordul elő, nem ilyen csiricsáré. Így elég gyerekes számomra.
7/11 A kérdező kommentje:
Ja, nem az én körmeim, blogról valók. Egyébként tetszenek, és 21 vagyok, nem 10 évvel kevesebb :D
2013. jan. 13. 16:45
8/11 Angela...Angiie válasza:
piros fehér csodaszép *.*
9/11 A kérdező kommentje:
Megcsináltam végül én is tegnap a piros-fehér verziót, ugyan ilyen lett, imádom :D Szerintem majd feketével is kipróbálom meg sima fehérrel. :D
2013. jan. 14. 17:20
10/11 anonim válasza:
24 éves vagyok, állandóan valami csillámos körmöm van, egyszerűen imádom. Ezüst, arany, kék, piros, ilyen színes, mint a képek, minden van. És két naponta lakkozok. (:
<a href=http://download.cnet.com/YouTube-To-MP3/3000-2071_4-75810474.html >youtube to mp3</a>
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!