Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tegnap szúrtam az ajkam alá...

Tegnap szúrtam az ajkam alá pc-t és bedagatt, de azt gondolatam, viszont kicsit gennyezett is. Nem nagyon. Szerintetek ez probléma?

Figyelt kérdés

2013. jan. 12. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
gennyedzik... szerinted ez normális?????????
2013. jan. 12. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
De tudtam hogy ennyi "hogy szúrjam..." kérdés után ez lesz :'D
2013. jan. 12. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok.
2013. jan. 12. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen probléma. Ha nem értesz hozzá miért te csinálod? Ha már gennyes az elég gáz, ki kell venni a pc-t és lekezlni a sebet... ne tedd utána se vissza, telejsen meg kell gyógyulnia.
2013. jan. 13. 06:58
 5/10 anonim ***** válasza:
a gennyedzés a gyulladás jele, ami első napokban normális lehet.
2013. jan. 13. 12:27
 6/10 anonim ***** válasza:
40%

nem értem, miért van mindenki odáig meg vissza attól, hogy gennyezik? teljesen természetes, mivel egy idegen test került a szervezetbe, gyakorlatilag az egy nyílt 'seb'. én mindkét piercingemet profival csináltattam, mégis begyulladtak és gennyeztek. viszont mára már teljesen meggyógyultak.

mondjuk azt sem értem, hogy ha nem értesz hozzá, miért otthon csinálod :/ rengeteg probléma lehet a szakszerűtlen szúrásból és utókezelésből, szerintem ilyen szempontból simán rá lehet szánni azt a pár ezer forintot. de azért mihamarabbi gyógyulást! :)

2013. jan. 13. 13:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Érdekes nekem meg 1x nem gyulladt be. Nem is szabad neki ha jól,van csinálva. Úgy látszik mégsem volt olyan profi az a profi.
2013. jan. 13. 17:59
 8/10 anonim ***** válasza:
biztosíthatlak róla, hogy profi volt. és mindenkinek másképp reagál a szervezete egy idegen tárgyra... de örülök hogy tisztában vagy a dolgokkal :)
2013. jan. 14. 19:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz, fertőtlenítsd rendszeresen.

Hamar elmúlik:)

2013. jan. 15. 19:31
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megértő emberek válaszát!köszi a jó kívánságokat :)!

És két hét alatt vegyógyult a Pc-m. Ugy h csak Hyperolt használtam!

2013. febr. 3. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!