Szerintetek is ciki a szemüveg?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam szemüveget,és nagyon cikinek érzem magam benne :S szerintetek?2009. aug. 28. 17:29
11/14 anonim válasza:
sztem nem .. de csak akkor ha ugy hordod hogy nem szégyelled!! aki ugy veszi fel hogy utánna végig lesütött fejjel járkál egész nap és arra gondol hogy meg ne lássa senki akkor az ugyis kihat az önbizalmadra és a külvilágra is !az lenne alegjobb ha olyat válaszstanál ami bejön külsőre .. meg minden ..:Péa akkor magabiztos lennél benne ..:)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek,máris jobban érzem magam így,hogy tudom,mások szerint nem ciki :)
2009. aug. 29. 08:54
13/14 anonim válasza:
Dehogy!Egy jó szemüveg öltöztet!
14/14 anonim válasza:
nekem már ovis korom óta van szemüvegem és már annyira megszerettem hogy már meg sem válnék tőle :D szemüveg nélkül "meztelennek" érzem magam xD csak egy olyan szemüvegeket kell választani ami tetszik neked és hamar megszokod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!