Nem ciki, ha kell akkor kell hordani, nagyon sok szép és divatos formáju van már, vanakinek kimondottan jol áll, de ha nem akarsz szemüveget, vegyél kontaktlencsét.
2009. aug. 28. 17:32
3/14 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki. felejtsd el ezt a hülyeséget :)
nekem nincs baj a szememmel, de annyira szeretnék szemüveget...a szemüveg öltöztet :)
szóval ne érezd gáznak & ne szégyelld.
2009. aug. 28. 17:32
4/14 anonim válasza:
Hát ha ilyen Harry Potteres, akkor lehet, hogy az, de még az is lehet, hogy jól áll neked. De lehet kapni egy csomó normális szemüvegkeretet.
2009. aug. 28. 17:33
5/14 anonim válasza:
Nem ciki, ezek a mai szemüvegkeretek divatosak.
2009. aug. 28. 17:35
6/14 anonim válasza:
Dehogy ciki. Év(tized)ekkel ezelőtt volt csak ciki, de mostmár azt röhögik ki aki cikinek tartja. Ne aggódj...:) Ez legyen a legnagyobb gondod...:D
2009. aug. 28. 17:44
7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :)hát azt hallottam,hogy a kontaktlencsékkel nagyon sok gond van,meg hát havonta(???)kell cserélni.Egyébként tényleg nem Harry Potteres szemüveg :)
2009. aug. 28. 17:49
8/14 anonim válasza:
Ha megtaláltad a fejformádhoz, arcodhoz illő keretet, egyáltalán nem gáz. Manapság rengeteg divatos, fiatalos, szuper keret van, és valóban öltöztet, stílust, egyéniséget fejez ki. Szóval nyugi, egyáltalán nem ciki.
2009. aug. 28. 17:55
9/14 anonim válasza:
Nem ciki, csak szokatlan még neked a szemüveg- viselet.
Azért halkan megjegyezném, hogy a kontaktlencsével kapcsolatban elég sok a tévhit. Ami a valóság: tényleg többe kerül, mint egy szemüveg (3 havonta kell vásárolni, ez 3 pár lencsét jelent, tehát az igaz, hogy 1 pár lencsét egy hónapig lehet hordani. A viselete viszont nagyon kényelmes, és nem bonyolult megtanulni a használatát).
Én sem látok jól, én is évekig viseltem csak szemüveget. Eleinte nekem is fura (és zavaró!) volt, de megszoktam, és egyáltalán nem volt ciki. Viszont mióta megtehetem, kontaktlencsét hordok, és nem váltanék vissza szemüvegre :)
2009. aug. 28. 18:01
10/14 anonim válasza:
Dehogy ciki, egy jó kerettel egyenesen menő! nekem is kéne szemüveg és tökre szeretnék is de sajnos nincs most pénzem megcsináltatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!