Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fájdalmas a tetkó és mennyi...

Fájdalmas a tetkó és mennyi idö alat gyógyul meg?

Figyelt kérdés
2008. jún. 1. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hová lesz. Ahol közel van a csont ( pl csukló , gerinc,tarkó) ott fájdalmasabb. Kar, has nem annyira fáj, inkább kelllemetlennek mondanám. Akkor gyógyul meg, amikor leesik a var. Ez függ a minta méretétől, sokak szerint a színesek tovább gyógyulnak.Egy picike minta egy hét alatt szépen begyógyul. Addig nem érheti víz , nem úgy értem, hogy nem tusolhatsz,de áztatni nem lehet, és a szappanos lé se nagyon folyjon rá. Nap ne érje. Kb. ennyi
2008. jún. 1. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 5 éve a derekamra csináltattam, a gerincnél tényleg nem valami kellemes, de nem vészes, a többi helyen meg csikis volt, úgyhogy nem kell tőle megijedni!

A tetoválós megmondja majd, hogy milyen krémmel kell kenegetni, kb. 1 hétig, addig hámlani fog a bőröd.

Viszont egy tetoválást nagyon át kell gondolni, hogy szeretni fogod-e később is, meg hogy milyen helyre csináltatod (a hasadon egy delfin van, kásőbb meg egy bálna lenne...)

Nekem 16 éves koromtól tettszett, de tudtam, hogy ezt még át kell gondolnon, mert ez egy életre szól (ha csak el nem tünteted műtéttel, de lehet, hogy csunya lenne, nem tudom), szóval olyan 20 évesen csináltattam, és nem bántam meg.

De ha jól tudom, vannak olyan tetkók is, amik kb. 5 év után egyszerűen felszívódnak, eltűnnek. Hát nem tudom, én olyat biztos nem csináltatnék.

Remélem segítettem!

2008. jún. 1. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

a tetoválás fájhat, ha a művész nem nagyon ért hozzá, esetlegesen kicsit béna vagy éppen ha olyan felületet varratsz, ahol vékony a bőr. elkészülte után érdemes 3-4 napig fóliázni. szebben gyógyul, kevésbé varasodik, megvédi, plusz mivel párásan tartja a felületet a fölös festék-vér keverék dolog ki tud csapódni így szép lesz. mosni kell. de áztatni tilos. szappanos vizzel áttörlöd, hogy a rászáradt vér-festék lejöjjön. aztán vissza a fólia. napra ne menj, kifakul eléggé keményen és akkor semmi értelme nem volt. ajánlott kenegetni valamilyen hámosító krémmel. bepanthen vagy neugranormon a legprofibbak.

jó varratást!

"Üssön a gép, peregjen a var, mindenki egyre többet akar!"

(Tango Underground - Üssön A Gép)

2008. júl. 2. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
előző kommentemhez elfelejtettem: eszedbe ne jusson előtte alkoholt inni!!! bár mindenhol azt mondják, hogy tompit és nem érzed a fájdalmat, valójában borzalmasan összezavarja a dolgokat mert iszonyatosan vérzik! szóval! ALKOHOLT NE FOGYASSZ!!!!
2008. júl. 2. 16:48
 5/6 nekem2 válasza:
0%
Én csináltatam egy házilag összerakott géppel tetkót és az orvossoktol kértünk tüket h megcsináljuk.Elégé fájt de nem vészes aki most fog hozzá az ne ijedjen meg én a böröm egyikk legvékonyabb részére csináltam a tekók és elviselhetö volt .
2010. szept. 19. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs fél órája,hogy végeztem a tetkósnál!

Bokám belső részére lett csinálva!

Amíg friss az élmény leirom Én mit érzetem!

Konturozás egyáltalán nem fájt,alig éreztem!

A satirozás már kellemetlenebb volt,de igazából olyan érzés mintha nagyon forró lenne a tű és melegséget éreztem.

Ahol már többször átmennt,na ott éreztem,de inkább csikis volt...ezt halál komolyan mondom!

Én simán bevállalnék még egyet,tehát nem olyan vészes,túl lehet élni!Nekem csontnál még jobb is volt mint máshol!!

Minden fejben dől el,ha igazán akartok tetkót akkor sajna meg is kell szenvedni érte,de megéri!

Volt olyan pillanat közbe mikor simán el tudtam volna aludni!

Baromira féltem,izgultam ,de megérte!

2011. máj. 19. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!