Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek menő az, ha...

Szerintetek menő az, ha valaki plázacica?

Figyelt kérdés
Mindenki írja és kérdezi mindenhol, hogy "Hogy lehetne ő is plázacica?"....Szerintem a plázacicák k*rvák...Vélemény?

2013. jan. 11. 19:20
 1/9 Ruyeeh válasza:
100%
Egyáltalán nem menő. A legtöbb ember azért viselkedik úgy, öltözik kihívóan, állandóan megy a plázákba, hogy a saját önértékelését, olyan állapotba hozza, hogy az számára megfelelő legyen. Egy ideig ez oké, lányoknak erre szükségük van valamilyen szinten. Akkor nem ok, ha valaki túlzásba viszi. Tudod, ennek vannak fokozatai. Plázába járdogáló, plázába járó. Plázalakhelyű. :DD De amúgy, igen. Ezt a részt kifejezetten utálom, hogy ők k.rvák. Van akinek ez a saját maga miatt kell, de attól hogy én most úgy öltözik ahogy nekem tetszik, attól még nem megyek a sarokra. Érted...
2013. jan. 11. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem menő. Mi az ilyeneken nevetni szoktunk.
2013. jan. 11. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi inkább cikinek tartjuk. Üresfejű, felszínes libák.
2013. jan. 11. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, dehogy menők. Csak annak hiszik magukat.

Bírom, hogy ilyenkor mindig jonnek páran, akik benyögik, hogy irigyek vagyunk (mármint a plázacicaellenesek), meg hogy ők legalább igényesek. Kíváncsi vagyok, most is jön-e az ellentábor:)

Eleve hülye megfogalmazás ez a plácacica kifejezés, mert a cicusok aranyosak, ezek a lányok pedig inkább ostobenkók és igen gyakran rosszindulatúak. Na mindegy, ez csak a saját, szerény kis véleményem.

2013. jan. 11. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem igazán láttam még olyat aki plázacica szeretne lenni, mivel azok se nem szépek, se nincs jó hírük, miért akarna bárki is olyan lenni?
2013. jan. 11. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
fuh, én életemben egyetlen egyszer láttam plázamacskát, egyszerre, az egyik szőke, a másik fekete hajú volt, természetesen festettek és póthajasok, plusz a 16 centis platform magassarkú és műszőrme mellényke :D az árkádban mindenki rajtuk röhögött. szóval nem, nem menő.
2013. jan. 11. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Én mindig megkaptam mindenkitől, hogy plázacica vagyok, mert csinosan öltözök, márkás ruhákba (nem latexbe meg Mayo Chix-be), meg magassarkúban járok, stb. Sokaknál már ez is egyenlő a plázacicával. Hát legyen, akkor az vagyok. De ettől miért lennék k*rva? A hajam sem szőke, a mellem sincs a nyakamban, a szám pedig nem fehérre van festve, és nem vagyok narancssárgára sem szolizva. Mégi plázacicának tartanak. Ha menő vagyok, az semmiképp sem a kinézetem miatt van. De elég központi szereplő vagyok a környezetemben, ez tény.
2013. jan. 11. 23:23
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem szánalmasak a plázap*csák, már bocs, de ahogy már előttem írták, a cicák aranyosak...
2013. jan. 12. 23:08
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

Jaja, nagyon "trendyhhhhh" meg "cukcsyhhhhhh" meg "láwcsyhhhhh"...

Az ilyeneket irtani kéne...

2013. jan. 14. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!