Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Papírvékony körmökre vékony...

Papírvékony körmökre vékony zseléréteg?

Figyelt kérdés

Anyukámnak szeretnék kedveskedni azzal hogy szépen megcsinálom a körmét, mert tetszik neki csak az a baja hogy a munkájából adóan a körömlakk egyáltalán nem tartós, estére eltűnik.

Van itthon mindenem a műkörömhöz, mert magamnak jó ideje én csinálom.

Az a baj hogy rágja a körmét, papír vékony és a vastag műkörmöt nem szereti.

Arra gondoltam hogy úgy csinálom meg neki hogy nagyon vékony alap réteget viszek fel, azt díszítem kis mintával és arra még egy nagyon vékony réteget viszek, tényleg mintha csak lakkoznék.

Se tipp, se hosszabbítás, csak hogy megmaradjon neki a minta meg egy kis erősítés céljából.

Elbírná az a vékony köröm?Igazából a bolyhozástól tartok kicsit.

Bár mindig ilyen vékony volt neki, és volt már épített porcelán körme.

2013. jan. 11. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem fog megmaradni. az építőzselé nem erre lett kitalálva.

Vegyél géllakkot, az jó rá, de ha rágja, akkor az sem ér semmit igazán, mert simán lerágja, plusz rágott körmön nem marad meg még a géllakk sem sokáig.

Ne állj neki a körmének. A rágott köröm sok körmösnek is gondot okoz.

És igen, jól sejted, ha elreszeled a körmét, nagy károkat okozhatsz neki.

Inkább menjen körmöshöz. A jó körmös nem fog vastagot csinálni, mert amúgy a műkörömnek nem kell vastagnak lenni ahhoz, hogy tartós legyen, csak ezt elég sokan nem tudják, hiába körmösök, vagy mondják magukat annak.

2013. jan. 11. 20:04
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem mindig igy van megcsinalva ahogy irtad,bar a kormom nem vekony.hat a bolyhozas minimal legyen szerintem.Nem vagyok kormos de en is itthon csinalom magamnak egy jo ideje.
2013. jan. 11. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!