Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik! Egy 86-65-86 méretekkel...

Pasik! Egy 86-65-86 méretekkel rendelkező lány milyen? Túl vékony?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 22:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hány cm-hez? Mert ez a nagyon nem mindegy.
2013. jan. 5. 22:45
 2/13 A kérdező kommentje:
165 cm és 53 kg.
2013. jan. 5. 22:48
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Inkább alaktalan. Nagyobb különbségnek kellene lennie a csípőd és a derekad között.
2013. jan. 6. 09:01
 4/13 anonim válasza:
Tanulj meg inkább fözni és ne ezen agyalj !
2013. jan. 7. 08:35
 5/13 anonim válasza:
0.75 a WHR indexed,az európai mérce szerint elég jó. Bár a régebbi időkben ehhez a derékhez ez a csípőméret kevés lett volna,sok helyen a világban most is, de az idők változnak ,különösen itt a föld észak-nyugati részén. A bűvös arányoktól eltekintve pedig , függetlenül szemlélve az adatokat irigylésre méltó számok. DE!!! Ehhez a magassághoz 53 kiló kevés! Nekem nagyon tetszenél,de ha tudsz szedj fel magadra pár kilót izmot ,zsírt valamit. Az úgy egészségesebb lenne. Úgy is tetszenél.
2013. jan. 7. 11:59
 6/13 A kérdező kommentje:
És mennyi kiló lenne az ideális szerinted?
2013. jan. 7. 12:16
 7/13 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy . Meg persze egyéb dolgoktól,de kb számot ki tudunk kalkulálni. Mindig is ilyen test alkatú voltál vagy fogyókúrázol?
2013. jan. 7. 12:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Mindig is ilyen voltam, sőt, vékonyabb is voltam már. 16/L
2013. jan. 7. 16:25
 9/13 anonim válasza:

Bocs.Most látom hogy félre olvastam. Én valahogy 185 cm -t olvastam . Így más a helyzet, főleg hogy csak 16 éves vagy.

Ez nem túl vékony. Orvosi értelemben sem. Férfi szemmel semmiképpen sem.

Hogy minden félreértést tisztázzunk 86 csipő, 65 derék,86 mellbőség ? Erre vonatkozott amit írtam délelött.

Ugyanis kutatások bizonyítják hogy a férfiakra különleges hatással van a csípő-derék arány. Etnikumonként és egyedenként is különbözhet ez. Mindenesetre itt Europában átlag férfinak 65 -86 az jó. A melleid nem tudom mekkorák de ne is foglalkozz vele , a nagy mellek kultuszát a szupernormális reflexek által erősen befolyásolt férfiak gerjesztik .Ahány férfi annyi ideál. Én nagyon vonzónak tartom a kis mellet. Ennyit az eredeti kérdésről. 16 évesen természetes hogy ilyenek foglalkoztatnak. Sokkal összetettebb a téma ,hogy mi alapján vonzódnak a férfiak egy nőhöz.

2013. jan. 7. 20:37
 10/13 A kérdező kommentje:
75C :)
2013. jan. 7. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!