Pasik! Egy 86-65-86 méretekkel rendelkező lány milyen? Túl vékony?
Bocs.Most látom hogy félre olvastam. Én valahogy 185 cm -t olvastam . Így más a helyzet, főleg hogy csak 16 éves vagy.
Ez nem túl vékony. Orvosi értelemben sem. Férfi szemmel semmiképpen sem.
Hogy minden félreértést tisztázzunk 86 csipő, 65 derék,86 mellbőség ? Erre vonatkozott amit írtam délelött.
Ugyanis kutatások bizonyítják hogy a férfiakra különleges hatással van a csípő-derék arány. Etnikumonként és egyedenként is különbözhet ez. Mindenesetre itt Europában átlag férfinak 65 -86 az jó. A melleid nem tudom mekkorák de ne is foglalkozz vele , a nagy mellek kultuszát a szupernormális reflexek által erősen befolyásolt férfiak gerjesztik .Ahány férfi annyi ideál. Én nagyon vonzónak tartom a kis mellet. Ennyit az eredeti kérdésről. 16 évesen természetes hogy ilyenek foglalkoztatnak. Sokkal összetettebb a téma ,hogy mi alapján vonzódnak a férfiak egy nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!