Szerintetek ez a lány edz valamit, vagy minden vékony lánynak ilyen muszklija van?
2012. okt. 14. 20:57
1/10 anonim válasza:
nyilván edz azért mutogatja ennyire magát
2/10 anonim válasza:
Ennél kisebb női bicepszet még nem láttam. A 45 kilós nem gyúrós barátnőmnek izmosabb a karja. Ez a cérnaszál nem tudom mi akar lenni... ha ennél vékonyabb bicepsze lenne, már nem is tudná felemelni a kezét...
4/10 anonim válasza:
ez simán piszkafa.én ezeket nem mutogatnám:D
5/10 anonim válasza:
ez a lány egy csontváz és minden izma kilátszik, a muszklitól messze van
6/10 anonim válasza:
Látszik rajta, hogy nagyon sokat szenved azért, hogy ilyen girhes legyen, és Ő baromira büszke is rá. Szerintem súlyos önértékelési zavar válthatta ki ezt nála. Nekem nem tetszik, határozottan nem.
7/10 anonim válasza:
na jött a sok kövér tehén és leszólta:D bomba alakja van.én a fél karom odaadnám ha ilyen izmos lennék,meg valszeg a válaszadók többsége is:D.nem csak simán vékony,hanem feszes és izmos,van benn munka,ez nem csak koplalásból áll,mert attól nem nézne ki így.
8/10 anonim válasza:
"bomba alakja van.én a fél karom odaadnám ha ilyen izmos lennék"
Jah, persze... meg a tehenek jöttek... meg leszólták. Hogyne xD
Na, figyelj! Nézd meg őt:
És hasonlítsd össze a kérdésben szereplő csajjal, majd olvasd el a válaszod, és húzd le a redőnyt xD
(NEM! Nem összekeverendő ezzel:
Rohadt nagy a különbség! Ez már abszolút nem nőies kategória, szvsz gusztustalan. Az előző viszont nagyon is jófajta, de azért legyél nyugodtan elfogult ezzel a nyüzügével...:-D)
9/10 anonim válasza:
Nem a vékonyságával van a baj. Tőlem nyugodtan legyen 40 kiló, sokaknak az tetszik. De ez akkor is csak minimális izomtömeg. Tudod, ennyi izom mindenkin van, különben nem tudnának mozogni... nem tudom ezt miért nem tudja mindenki...
10/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, és pont. Miért lennék ezért irigy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!