Megint divat lett a korrektorral kikent száj? Miért jó ez? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Most a sulinkba csomó csaj úgy jön, de még rúzst se ken rá, csak úgy a korrektort legyen az bármilyen fajta egyszerűen felkenik szép vastagon.. Egybe olvad így a bőrükkel a szájuk kb, és a nap végére ugye teljesen kiszárítja a korrektor így kicserepesedik és beleül ezekbe a kis ráncokba, ás az valami elképesztően gusztustalanul is néz ki. Sőőőt olyan barátnőm is csinálja, akinek barátja van!! Van gusztusa megcsókolni a cserepes vastagon korrektorozott szájat?? Szerintem nagyon igénytelen. szerintetek?2013. jan. 11. 14:22
11/15 anonim válasza:
igen igen, én is a nude rúzsra gondoltam, én sem azt mondtam, hogy hát az alapoó= rúzs :DD !! meg amúgy sem olyan szép, mint a képeken. (linkes csaj voltam)
12/15 anonim válasza:
utolsó előtti, a kérdező nem a nude rúzsra gondolt, vannak ilyen lányok akik konkrétan korrektort kennek rá, és az tökre nem így néz ki.
13/15 anonim válasza:
fúj. én még ilyet nem láttam :D
14/15 anonim válasza:
Igen , tényleg nem a nude rúzsra gondol szerintem a kérdező sem ! Hanem a korrektorra. Én rengeteg ilyet látok nap mint nap és szerintem nagyon gáz !
15/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon ocsmány. Nem is értem miért csinálják ezt a szájukkal... Egy kis divat miatt elvesztik minden nőiességüket. De amúgy én röhögni szoktam az ilyeneket, ha neki ez tetszik, hát rajta... ;)
De várj, van ettől rosszabb is... Amikor világosabb a szájuk, mint a szolizott bőrük. Attól rondább nincs is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!