Milyen parfüm illik hozzám?
Az édes illatokat kedveled, a frisseket vagy a fűszereseket?
Ebből már ki lehet indulni...
nemtudom, a személyiségem segít-e vmit, azért írok pár sort magamról:
15 éves lány, jó tanuló, de nem vagyok az a stréber-féle. Szeretek olvasni. A vöröspöttyös könyveket szeretem. Szeretem a virágokat, szeretek kint lenni az erdőben, a szabadban. A telet és a tavaszt szeretem a legjobban, a nyári hőséget utálom. A hideget szeretem, nem vagyok fázós. Imádom a havat. Szeretek korcsolyázni, de nem vagyok profi. Imádok aludni. Kifejezettem kedvenc virágom nincs. De ha lenne, nem a rózsa és az efféle "elegáns" virágok lennének. Inkább az egyszerűbbek, vadvirágok. A hóvirágot nagyon szeretem, ő az egyik kedvencem, bármi is legyen a többi.
Én nagyon vékony vagyok, közepes magasságú, hosszú, világosbarna hajam van. Kék szemem. Fehér bőröm. Az arcom kerek, de nem tűnik ... kövérnek. A sötétebb szineket kedvelen, de voltaképpen mindegyikkel jóban vagyok, kivéve a rózsaszínt(fúúújjj!!) a lilát szeretem, de csak a sötétebbet.
nemtudom ez segít-e valamit.
Anyukádnak milyen parfümje van ami tetszik neked? Ha leírod talán tudok segíteni mert be tudom azonosítani hogy hol is kellene keresgélni.
Esetleg szoktál Avonos újságokat lapozgatni? /csak mert ott van illatosított oldal,és ha abból mondasz olyan parfit amit szeretsz akkor is könnyebben megy a dolog/
Így látatlanban,és a leírtak alapján tudnám ajánlani ezt,de majd még változtatok rajta ha írsz :)
Moschino ,Avril Lavigne, Bruno Banani -ezek olyan fiatalos illatok nem lehet mellélőni velük. Ha beszabadulsz egy parfümériába ilyeneket keress,és max 2-3 illatot próbálj csak ki,különben össze fogsz zavarodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!