Szerintetek hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
Nem szoktam így hordani a hajam, bolondballagáson készült a fotó. Illetve tudom, hogy kicsit elfolyt a sminkem, nagyon meleg volt. Köszi!
2013. jan. 9. 23:54
52/59 anonim válasza:
azért durva, hogy az ilyen szép lányoknak sincs már önbizalma
53/59 A kérdező kommentje:
Anyukámon kívül talán sosem mondta senki, hogy szép lennék. Na jó, talán az aktuális barátaim, de minden barát ezt mondja a barátnőjének, nem? :)
2013. jan. 11. 23:39
55/59 A kérdező kommentje:
Micsoda? :)
2013. jan. 12. 01:32
56/59 anonim válasza:
undorító vagy. hányingerem van.
SE :D. de ebből a szögből... mindenkit széppé lehet tenni.
57/59 anonim válasza:
Kérdező ne legyél már olyan szerény! Attól, hogy nem hordasz 5 kg sminket még szép vagy! Nekem tetszel és a kisugárzásod is tetszik...
59/59 anonim válasza:
Sok szép lányt láttam már életemben, de ilyen szépet még soha! :) (G.M.1. Fsz. M.L.)
Gondolom nincs gondod a pasiknál, van jelentkező bőven!
Nem vagy tehenészlány, szerintem ők nagydarabok és szőrös tarhonyáskrumplispogácsákat hordanak az arcukon! Tesztoszteron túltengéssel némelyikük, szabadidőben kalapácsvetéssel és egy kis kocsikerék egyengetéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!