Szerintetek hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
Nem szoktam így hordani a hajam, bolondballagáson készült a fotó. Illetve tudom, hogy kicsit elfolyt a sminkem, nagyon meleg volt. Köszi!
2013. jan. 9. 23:54
11/59 anonim válasza:
12/59 anonim válasza:
#9: Ezen az oldalon még mindig az van, hogy mikor reagálsz, oda kellene írni, hogy hanyadiknak teszed, mert mire bepötyögöd, addigra nagyon nem a te általad utolsónak vélt utolsó lesz utolsó. (Bázz', ez a mondat...) #8 voltam
13/59 A kérdező kommentje:
2013. jan. 10. 00:06
14/59 anonim válasza:
sztem gyönyörű vagy*.* imádlak.. irj ! lécives.
15/59 A kérdező kommentje:
Jujj, a kérdés kiírása után nem zártam be az ablakot, nem frissítettem, az előző hozzászólást így küldtem. És akkor még nem volt egy válasz sem, csak most látom! Nagyon meg vagyok illetődve, nem számítottam volna ilyen véleményekre. Köszönöm.
2013. jan. 10. 00:07
16/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem szeretnék itt ismerkedni.
2013. jan. 10. 00:08
18/59 anonim válasza:
Elölről is szép vagy. Van olyan szög, amiből nem? :D
19/59 anonim válasza:
Hehe aranyos vagy :D Meg van illetődve :DD
20/59 anonim válasza:
#12-es: Ha nem kezdene el hirtelen mindenki udvarolni a kérdezőnek, akkor az lett volna az utolsó hsz, amelyiknek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!