11/22 anonim válasza:
szép, de nekem kicsit túl vékony. jobb szeretem a husisabb csajokat, no meg túl nagy a szün a lábak közt. ki kéne pótolni.
12/22 anonim válasza:
Én múltkor láttam ezt a képet, és ahogy megláttam gyakorlatilag "szerelmes lettem belé", nagyon tetszik az alakja!:)
13/22 anonim válasza:
Hát nem egy Kim Kardashian...:-S
14/22 A kérdező kommentje:
És az rossz? Szerintem az a nő visszataszító
2013. jan. 9. 19:27
15/22 anonim válasza:
Ki, Kim Kardashian? Na, kezdődik a féltékenykedés!
16/22 A kérdező kommentje:
XD Miért lennék rá féltékeny? Tényleg van valami visszataszító az egész kisugárzásában. Ha valakit szépnek gondolok akkor meg is mondom. Ha csak úgy választhatnék akármilyen alakot, akkor is olyat választanék mint amilyet linkeltem, vagy hasonlót.
2013. jan. 9. 19:48
17/22 anonim válasza:
Te...
Mások meg nem biztos...
Kim pedig Istennő... Ahhhh:-$
18/22 anonim válasza:
Azt nem állítom, hogy csúnya lenne, de nagyon sovány és lapos.
Nem csak az anyagtalan a szép.
19/22 anonim válasza:
Túl csontos, sovány. De amúgy a váz rendben van.
20/22 anonim válasza:
szerintem szép ,nekem is ilyen az alakom kicsit szebb azért talán pár kilóval több (3-5 ) K.K szerintem is gusztustalan az nem telt hanem hájas főleg segg tájékon ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!