Szolizni ma majdnem, hogy kötelező? A fehér bőr látványa taszító? (nőknről beszélek )
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 12:20
11/22 anonim válasza:
én is fehér bőrű vagyok. azért szolizom, mert én az abszolút sápadt hulla kategóriába esek-sajnos. nincs élet a bőrömben, kidobja az összes apró bőrhibámat, úgy festek,mint egy hulla...azt pedig meguntam,hogy nem járok rövid ruhákban és kilónyi alapozót teszek az arcomra, hogy kinézzek valahogy. ez az én indokom, egyébként abszolút természetes bőr párti vagyok.
12/22 anonim válasza:
Nekem is fehér (télen kicsit sápadt) bőröm van, de nem szolizok. Nem szeretnék pirított pipi lenni, furán is nézne ki a szőke hajamhoz.
13/22 anonim válasza:
ha nagyon zavar a fehér bőröd, tegyél fel nagyon halvány rózsaszín arcpírt. Szerintem ne szolizz mások kedvéért. Nézd meg Rose McGowant, gyönyörű a fehér bőrével. Semmilyen sötétítő alapozót ne használj, az furán néz ki. Inkább emeld ki a szemed vagy a szádat, ha már smink. Ennyi erővel bárkibe bele lehetne kötni...
14/22 A kérdező kommentje:
Nem szerteném túlzásba vinni semmikép . Jó , hogy itt minden válasz ilyen támogató meg pozitív , jólesik látni hogy gondolják úgy mások is rajtam kívül, hogy a fehér bőr nem csúnya . :)
2013. jan. 8. 21:31
15/22 anonim válasza:
Hát nem tudom,én sosem voltam még szoláriumbaami nem jelenti azt,hogy nem szándékozom 1-2x),szóval úgymond fehér börű vagyok,viszint nem úgy mint Hófehérke! Eddig egyik pasimat,haveromat,ismerösömet sem zavarta!Attól nem lesz valaki jobb nő,mert szólia jár!
16/22 anonim válasza:
én szolis vagyok persze nem vagyok fekete csak olyan enyhe barna bőröm nem akarok cigánynak kinézni és sokkal jobban néz ki egy csaj/pasi barnán mint hófehér színnel egyáltalán nem káros ha nem mindennap járok illetve megfelelő időre fekszek be és nem égek le szóval nem káros és nem csúnya a bőröm sem és nem ráncos
17/22 A kérdező kommentje:
Végre rászántam magam és elmentem szoláriumba , persze nem lennék én én ,ha nem lenne mindíg valami komplikáció abban amit más úgy ír le mint a legyszerűbb dologt a világon . Nem tettem le arról ,hogy legyen egy kis szinem ,de ez az égés után nem tudom ,hogy ide visszamegyek-e még .
2013. jan. 16. 16:35
18/22 A kérdező kommentje:
A hasamon és a kebleknél kipirosodott a bőröm , csak 5 percet voltam a szoláriumban . Tanácsok ? Mitől van , mit kéne tenni , mivel jó kenni a bőrt,hogy lenyugojon ?
2013. jan. 18. 14:26
19/22 anonim válasza:
mondtuk, hogy ne szolizz, fcuk
20/22 A kérdező kommentje:
A napsugarakra is érzékenyen reagálok a nyár elején ,ezzel az erővel akkor ne is járjak ki mikor eljön a nyár ?
2013. jan. 18. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!