Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy csúnya lány hogyan léphet...

Egy csúnya lány hogyan léphet túl azon, hogy ő csúnya? Hogyan legyen boldog?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok egy szépség, sőt... :/ De nem igazán érdekel mások véleménye sem, csak én magamat csúnyának látom. Az, hogy ki mit gondol, nem hiszem el, mert miért is? Úgyis hazudik, akármit mond... Hogyan léphetnék túl ezen? :S Önbizalmam zéró már kiskorom(8-10éves korom) óta...Szóval ez nem egy tipikus "tini-betegség" nálam. :/ Vannak barátaim, ők azt mondják szép vagyok, van aki még el is túlozza picit. De ők is csak azért mondják mert a barátaim, és nem akarnak megsérteni. :/ Ha én tudom magamról, és emiatt arrogáns, agresszív vagyok mit tudok tenni? Túl léphetek még rajta? Vagy folytassam úgy az életem ahogy kb elkezdtem? Utáljam magam? :S

Volt már valaki így vele, és túllépett rajta? :S Biztos sokan... Tapasztalatokat, módszereket várok. Köszönöm szépen.

16/L

2009. aug. 27. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más az ízlése, azért mert magadnak nem tetszel, másnak még tetszhetsz. Nézz egyszer körül az utcán, hány olyan párt látsz, ahol az egyik vagy a másik embert csúnyának látod, pedig a párja biztosan szépnek/jóképűnek találja. És olyan ember is bőven van, aki magának rettenetesen tetszik, és nem érti, mások miért nincsenek elájulva a szépségétől.

Egy szóval: ízlések és pofonok különbözőek. A Földön van 6milliárd féle arc, és 6milliárd féle elképzelés arról, mi a szép. Biztos lehetsz benne, hogy találni fogsz köztük olyat, akinek a számára a tökéletesség megtestesülése Te vagy.

2009. aug. 27. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

szépségnél fontosabb az egyéniség.

ha van karaktered, az sokkal jobban megfogja a fiúkat.

lehet a csinibabák jók egy darabig, villogni vele, de társuk sosem lesz.

szóval én azt ajnálom, tanulj, legyél sikeres, attól megjön az önbizalmad, és majd rádtalál vki, aki így lát szépnek, mert a belső kisugárzásod megfogja.

2009. aug. 27. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg van olyan lány ismerősöm, aki egyáltalán nem szép, mégis döglenek utána a fiúk, mert állandóan ragyog, jókedvű és kedves. Ha úgy érzed, kinézetre nem te vagy a nagy ász, próbáld a természeteddel, a viselkedéseddel ellensúlyozni. Tudom, hogy a tévében és az újságokban mindig azt látod, hogy a szépségnél nincs fontosabb, de az életben az embereknek sokkal fontosabb, hogy valakivel jól ki lehessen jönni, jókat lehessen beszélgetni, nevetni.
2009. aug. 27. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert valaki azt mondja hogy csúnya vagy azt nem kell magadra venni, szard le azt a sok ... aki ezt mondja. Azért mert nem hibátlan a bőröd meg nem vagy nullás méret attól te is lehetsz boldog. Te is felvehetsz olyan ruhát amit te akarsz. Te is nevethetsz, táncolhatsz , bulizhatsz. Mindenkinek úgysem lehet megfelelni, valaki mindig kifogásolni fog minket. És vannak barátaid akik hisznek benned nem azért szeretnek mert így meg úgy nézel ki hanem a személyiséged miatt. Ha sokat nevetsz akkor ez másokra is hatással lesz és rád is.

Nekem is volt hasonló és mikor kiderült hogy felvettek abba suliba ahova akartam olyan mosollyal mentem haza, mindenkinek köszöntem, és akkor vettem észre hogy az emberek a környékünkön mennyire örülnek ha egy csillanó szempárt látnak. Azóta ahányszor megyek suliba akárkit meglátok mosolyogva köszönök nekik és ők is ugyanolyan mosollyal visszaköszönnek nekem és ez olyan jó érzéssel tölt el hogy egy mosoly vagy nevetés mennyi mindent kihoz az emberből. Szinte feldobja az egész napomat.

Amúgy nekem ugyanilyen volt csak nekem 7 éves korom óta de idén sikerült legyőznöm. Nem szabad , hogy egy két elkényeztetett gazdag ... lenyomjon, ha bepofáznak akkor mondják egyszer úgyis abba hagyják.

Ami meg az önbizalmat illeti szerintem ez egy nagy hülyeség kimersz állni csak nem tudod mit mondjál mondasz valamit azt ha elrontottad akkor kijavítod egy idő után meg úgyis elmúlik.

2009. aug. 27. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik jól leírta: bár a csúna lányok hátránnyal indulnak, ha ezt lelkesedéssel pótolják, bőven összejöhet. A túl szép lányok általában nem tesznek annyit a kapcsolatokért, amennyit kéne, így egy idő után el lesznek felejtve. Szóval csak vidámság, pörgés és sugározd magadból a jókedvet, akkor szívesen lesz mindenki a társaságodban, és pasit is szerzel, no meg az ember amúgy is társas lény, szóval a többi embertől lesz boldog főképp :)
2009. aug. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!