Hogyan vegyem ki a nyelvpiercingem? Merre csavarjam? (1 napja csináltattam.
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 11:54
1/4 anonim válasza:
Ne vedd ki. Gondolom be van még dagadva, forgasd csak, meg szájvízzel öblögess sokat. Ha kiveszed, nem biztos, hogy vissza tudod tenni, a lyuk meg pár óra alatt begyógyul.
2/4 anonim válasza:
Gondolom azért szeretné kivenni mert megbánta a dolgot, próbáld meg finoman mindkét irányba megmozdítani amerre enged az lesz a nyerő.
3/4 anonim válasza:
Megfogod az alját, és a tetejét, és ellentétes irányba kezded tekerni, valamelyik csak enged..nekem csak fél éve van, de már volt rá példa, hogy rászorult, pedig pont fogorvoshoz kellett mennem..eléggé ciki volt, mert a maszekdokim nagyon utálja:)) Amúgy miért szeretnéd kivenni?
4/4 anonim válasza:
Nekem már benne volt 2 és fél hete mikor először ki akartam venni és csak műanyag kesztyűvel tudtam mert nem mozdult amikor csupasz kézzel próbálkoztam. Azt hiszem az óra járásával megegyező irányban kell forgatni az alsót. De csak akkor vedd ki most ha tényleg megbántad, nekem az egy hónapos nyelvpiercem NEGYVENÖT perc alatt komplett beforrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!