Otthon szeretnék magamnak műkörmöt készíteni de nem tudom a lépéseket. Zselés és tippeset. Mivel anyagilag tanfolyamot nem tudok végezni. Valaki le írná nekem?
"Én is évek óta építem a körmöm úgy hogy nincs róla papírom,és tökéletes." --- hát persze, mindig az.... amíg nem látott egy valóban jót.
Bár előtte én sokat jártam körmöshöz és kérdezgettem,hogy mit hogyan kell. ---- én is elmondom, de attól még senki nem fogja tudni megcsinálni.
Sőt van olyan barátnőm,aki előbb építgetett otthon,majd elment suliba azért,hogy ebbe dolgozzon. ---- és valszeg rájött, hogy valójában mennyire nulla volt az otthoni tudása.
Mellesleg a körmösök úgy feltudják ezt fújni, mintha valami rendkívüli nagy tudás birtokában lennének,amit csak a tanfolyamon lehetne megtanulni. ---- persze, ez tényleg egyszerű, csak kenjük a cumót. Bár akkor nem is értem, mi a fenéért van annyi csapnivaló körmös? pedig tök egyszerű a dolog.
Én is ajánlom hogyne sóherkodj menj körmöshöz, legalább fél évig ,hogy lásd hogyan kell. --- már írtam. Attól, hogy látja, nagyon-nagyon sok mindent nem fog tudni.
Ha így most neki állsz szép kis baleset lesz belőle. Ziher,hogy fel fog levegősödni... --- na, végre valamiban egyetértünk!
Nem, azért mert kötekedik.--- nem. megírom a tutit, ami általában az ilyen otthongányolóknak nem tetszik.
Amit magadtól tanulsz meg az nem lehet jó? --- de lehet. az esetek kb 1%-ban van valakinek rá szeme, és érzéke, a többinek nincs.
Ugye ha valaki sokat csinálja lesz benne gyakorlata ,és nem lesz gázos. --- de az lesz. Mert ha rosszul tanulja meg, a rossz fog neki nagyon menni.
Mellesleg emberek milliói festik otthon a hajukat, pedig fodrász a szakember. -- igen, és csak itt hány olyan kérdés van, hogy jaj, elrontottam, mit csináljak. És ez az internet elég kis szegmense.
Ráadásul kémiai trutyit kennek a fejükre szerintem a nagy részük azt sem tudja mi az. -- mint ahogy a körömépítő anyagok is kémiai trugyik, arról sem tudják, hogy mi az. Remélem őket is oltogatod. ---- nem, de ha fodrász lennék, tuti nekik is megmondanám, hogy valszeg elcseszik... és el is cseszik.
Szerintem a legtöbb okj-s képzés egyénileg is megtanulható. ---- a legtöbb. persze. ez nem kétséges. Ezért is van ennyi fos körmös, mert az okj-s iskolák színvonala a béka segge alatt van, de ez idéntől úgy néz ki, változni fog. És ezért jár sok körmös továbbképzésre, hogy megtanulja azt, amit az okj-n nem tanítanak. Sokat nem tanítanak, azért hívják alap tanfolyamnak.
Ennek meg 33-mal kezdődik a számkódja úgyhoz nem kell hozzá agytrösztnek lenni. -- nem. de ez is változik, idéntől már ehhez is érettségi fog kelleni, hogy a sok ostoba liba puszta szeszélyből ne fogjon bele, mert ez milyen trendi, meg mennyi pénzt lehet keresni, meg húdecsillog. Mert csak ezt látják. A mögöttes munkát nem. És aki látja, hidd el, annak már megvan az érettségije, sőt, sokunknak diplomája is. Na, ők azok, akik beletartoznak abba a kb 2%-ba, akik normális körmöt csinálnak, és növelik a szakma hírét. A többi mind csak rontja, az itt kérdezgető otthoni gányolókkal egyetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!