Mit a véleményetek, mit gondoltok a plázá (k) ról?
Őszintén szólva,utálom!
Sok rongyrázó,nyávogós,buta l*ba kéreti magát .. Nagyon sok ember lenézi a másikat,s esetleg a háta mögött (netalán szembejövet vele) megszólja,beszól neki .. csak azért mert nem tetszik az illető arca,alakja,öltözete,stb.
Kíváncsi vagyok,hogy Nektek mi a véleményetek! Azonos az enyémmel,avagy részben (esetlegesen teljesen) eltérő!
Köszi a válaszokat! :DD
Hééj,14:49-es!
Én nem nézek le senkit sem amiatt,hogy hogyan öltözködik..Hanem azokról írtam, akik úgy átlagban velem szembe jönnek .. Rámnéz, és látom a tekintetébe a szánalmat plusz a kritikát .. Röhejes h az ember, csak a külső alapján tud ítélni.. Valószínű hogyha ez a 2 ember leülne egymással egy beszélgetésre, akkor nem az a véleménye alakulna ki a másikról, mint mikor első ránézésre lenéző szemekkel-elítélte, avagy beszólt neki .. nah de mit várunk a mai világtól és a mai emberektől? .. (elismerem h rögtön belső alapján lehetetlen megítélni valakit, mert ugye nem ismered .. csak nem értem hogy miért kell bárkit azért megszólni ahogy kinéz .. buta,primitív felfogásnak tartom .. nyugodtan elraktározhatná magában és mehetne szó nélkül tovább, mert jobb esetben nem azért ment abba az üzletláncba, hogy a másikat fikázza (ócsárolja), hanem aért h vásároljon (körülnézzen) .. (de lehet h ezt én látom rosszul!)
Várom a további válaszokat ettől függetlenül! :)
Neked szerintem igazából nem a plázás lányokkal van gondod, hanem saját magaddal. A környezetedtől jövő visszajelzések határoznak meg téged, nem pedig te saját magadat.
Nekem úgy tűnik, hogy nincs elég önbizalmad, ezért véled felfedezni mások szemében szánakozást (közben az igazság lehet, hogy az, hogy egyszerüen nem is gondol rólad semmit az a szerencsétlen szembe jövő csaj).
Ha lenne önbizalmad, akkor tulajdonképpen pillantásra sem méltatnád a többi lányt- és főleg nem paráznál azon, hogy mit gondol rólad.
Egyébként a első pillantásra születő ítéletekről annyit, hogy neked is vannak: "Sok rongyrázó,nyávogós,buta l*ba kéreti magát ...". Nem gondolod, hogy néha ez a vélemény szinte az arcodra van írva, és látszik a tekintetedben?
Biztos fiatal vagy még, de szerintem minnél hamarabb próbálj kibékülni magaddal- netán próbáld meg szeretni magad. Hidd el, nagyon jó lesz :)
Egyébként én szeretem a plázákat: lehet jó akciókat kifogni, és minden egy helyen van. Bár a turikról is elmondható ugyanez- ezért imádom mindekettőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!