Mit a véleményetek, mit gondoltok a plázá (k) ról?
Őszintén szólva,utálom!
Sok rongyrázó,nyávogós,buta l*ba kéreti magát .. Nagyon sok ember lenézi a másikat,s esetleg a háta mögött (netalán szembejövet vele) megszólja,beszól neki .. csak azért mert nem tetszik az illető arca,alakja,öltözete,stb.
Kíváncsi vagyok,hogy Nektek mi a véleményetek! Azonos az enyémmel,avagy részben (esetlegesen teljesen) eltérő!
MÁrhogy magát a plázát én szeretm.NEm járok sürün,1 évbe max 6x de én mindig találok jó cuccokat.
Viszont a tipikus plázababyket nem szeretem akik mindennap ott rázzák magukat.De nem szólokbe senkinek mindnekinek a maga dolga szerintem.
nekem a plázákkal semmi bajom egy csomó cuccom van onnan szerintem jók vannak én szeretek ott vásárolni. :D
az már más kérdés az ilyeneket , amilyeneket leirtál én sem szeretem.
Én nagyon szeretem a plázákat !
Rengeteg mindent megvennék ... de sajnos 1hete is csak nézelődni mehettem és nem volt tele a pénztárcám , sőt :(
De amúgy meg szerintem nem csak hogy sok jó ruha van ott vann 1-2 hangulatosabb kávézó stb. A barátommal néha-néha beülni oda nagyon jó :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :DD
Igen,igen .. nekem sem kimondottan a plázával van bajom,mert rengeteg jó holmi,mozi,kávézó,étkezde található ott :)
Hanem azzal a többséggel aki oda jár .. legfőképp az ilyenekkel akiket leírtam .. Ritkán járok, de hogyha bemegyek, már olyan érzéssel megyek be, hogy "nah,mikor kapom ismét a beszólást .. mikor súgnak össze valami rosszallót mögöttem,stb."
Idegesítenek az ilyenek,s el is rontják a kedvem.. :DD
Persze tisztelet a kivételnek :)
Köszi Nektek is a válaszaitokat! :DD
utolsó: frappáns ;)
22:03
Tökmindegy hova jársz, ezt az országot már leigázták, nézz csak körül akárhová mész is mindenhol ott vannak!!!
Egyébként azóta nem járok plázákba amióta kocsim van, nem esnek útba a plázák, helyettük ipari parkokba járok...
Amikor utba estek se szerettem mert sokat kell bennük gyalogolni és minden marha drága!! Szerintem a legtöbb bolt csak pénzmosoda...
El nem tudom képzelni hogy az egész nap ácsorgó eladó csajok komolyabb forgalmat generálnának ami kitermeli a bérleti díjat is...
Szeretek plázában vásárolni, jó üzletek vannak, ráadásul leárazáskor még azokat a cuccokat is meg tudom venni, amikre amúgy csak a nyálamat csorgatom:D
Szóval a plázákat imádom^^, de az "őslakosokat", a drága plázabiccseket, meg plázaboyokat rühellem, tök cikik-.-'
Hát ez változó. Veszt endbe meg ilyen helyekre nem járok annyit, nem szeretem. :/ De Savoya Parkban a New Yorkerben, Takko-ban szoktam vásárolni, de imádom az angol használtruhásokat, mert ott is vannak elég jó cuccok. Nem a márkára megyek, ami tetszik, és elérhető áron van (mi sem vagyunk gazdagok O.o), azt megveszem.
Elegem van ebből a plázacica trendből... Nekem kb ilyen emo-rocker-punk-HC-suicidegirl fejem, stílusom van xD Szóval elég vegyes. :'D De elég szánalmasnak tartom, ha amiatt lenézed a másikat, hogy miben jár... Nem mindegy az? Nem nézel oda ha nem tetszik... :/ Csak sajnálni tudom az ilyen kis libákat. :/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!