Milyen illata van a női fekete Playboy parfümnek?
Figyelt kérdés
A rózsaszínnek nagyon tetszik az illata. A fehéret is próbáltam az sem rossz, de feketét sehol nem találok. Kíváncsi lennék milyen illata vagy esetleg hasonlít-e vmilyen másik parfümhöz? Akinek van leírná milyen!2009. aug. 26. 19:13
1/8 anonim válasza:
Én is most foglalkozom ezzel a kérdéssel, de interneten is csak ennyit találtam róla:
Mondjuk itt America-nak hívják. Nem nagyon értem a dolgot, de rákérdeztem náluk, várom a válaszukat.
2/8 A kérdező kommentje:
Hú,de jó, ha válaszolnak megírnád nekem is, hogy milyen?:-)
2009. aug. 27. 17:37
3/8 anonim válasza:
Ja, én csak azt kérdeztem, hogy hogyhogy America-nak hívják. Azt írták, hogy a Coty felvásárolta a Playboy-t, de a női illatokat nem akarta átvenni, ezt megtarthatták, de másik nevet kellett neki adniuk. Meg azt is kérdeztem, hogy ezek utánzatok-e, de azt írták, hogy nem. Csak követik a mai parfümtrendeket. Szóval lehet, hogy hasonló az illatuk valamely más parfümökhöz, de azt nem írták meg, hogy melyikhez. Szerinted a pink és a fehér melyik illathoz hasonlít? A feketét nem nagyon használják, és nem nagyon dícsérik, de én is kíváncsi lennék rá, hogy milyen...
4/8 A kérdező kommentje:
Szia, de kár a akkor félre értettelek. Közben megnéztem az oldalt amit linkeltél. Végül is ott is le vannak írva az összetevők. Azt nem tudom milyen parfümre hasonlítanak, de nekem a rózsaszín illata tetszik a legjobban. A fehér sem rossz, kicsit gyümölcsösebb, nem olyan édes mint a rózsaszín. A feketét éreztem már egy ismerősömön, de még nem sikerült beszerezni, de már rajta vagyok:-)
2009. aug. 29. 14:51
5/8 A kérdező kommentje:
Szia, nem tudom olvasod-e még, de sikerült megszerezni a fekete Playboy-t. Hát egy az egyben olyan illata van mint a Kenzo Flower hamisítványoknak. Csak az az érdekes, hogy az üvege nem olyan mint a fehérnek, és a rózsaszínnek. Nekem ennek ellenére mégis jobban tetszik az illata mint a fehérnek.
2009. szept. 28. 18:22
6/8 anonim válasza:
Igen, itt vagyok! :)
Akkor lehet, hogy a fekete nem tetszene, mert a Flowert nem szeretem. A fehér sem tetszik annyira, de szerintem a Coco Mademoiselle-re hasonlít. Legjobb a rózsaszín, és azt a párom is nagyon szereti! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Hát most már hogy mind a hármat ismerem, én is azt mondom, hogy a rózsaszínnél maradok:)
2009. szept. 29. 18:56
8/8 anonim válasza:
én a fehérnek jobban szeretem az illatát, bár régen rózsaszínt használtam és szerettem, de már nem bírom elviselni azt vmiért :( egyébként dm-ben vagy rossmannban lehet még kapni, mert annak idején én ott vettem még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!