Milyen az illata a fekete Ferrari parfümnek (férfi parfüm)?
Figyelt kérdés
Barátomnak szeretnék netről rendelni valami jót,de nem tudom,hogy ennek milyen az illata!?Segítsetek légyszi!23 éves macho pasinak,aki pl szereti a Mex parfümöt jó? Mex-et nem akarok venni,mert valami mást szeretnék,ami különlegesebb!2008. nov. 18. 12:44
1/8 anonim válasza:
mielőtt ilyeneket rendelnél, gondolkozz el hogy ő is elviselné e magán, illik e hozzá, meg azt is vedd figyelembe hogy a parfűmök mindenkin másképp illatoznak, márha jó minőségűek. Ki kéne előtte próbálni.
2/8 A kérdező kommentje:
Pont ezért szeretném tudni,hogy milyen az illata....
2008. nov. 18. 13:30
3/8 anonim válasza:
Ahhoz hogy tudd,milyen az illata,neked kell kiprobàlni!
Menj be egy parfümériàba,teszterrel probàld ki,aztàn tudsz dönteni.
Itt én irhatom hogy jo,ha lehet neked be se jönne.
Ne vegyél zsàkbamacskàt!
4/8 A kérdező kommentje:
Pont az a lényeg,hogy nekem hiába tetszik,neki nem biztos...
2008. nov. 18. 13:52
5/8 anonim válasza:
Ha nem tudod, hogy milyen parfümöt "hordana" magán szívesen, miért azt akarsz neki venni??? Vegyél vmi mást!
6/8 A kérdező kommentje:
Mit vegyek?
2008. nov. 18. 22:02
7/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vok.
Mit vegyél??? Hát én honnan tudjam??? Nem ismerem a pasidat! :) De ezek szerint te sem túlzottan... Am sztem nem muszáj kézzel foghatót adni, hívd meg vacsizni, vagy vegyél neki vmi menő kiegészítőt. Vagy csináltass magadról naptárat neki, :P (tudom, hogy pasinak mindig nehéz ajándékot találni... :S)
8/8 A kérdező kommentje:
De ismerem,de régóta együtt vagyunk és nincs ötletem
parfümöt még nem kapott...
2008. nov. 20. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!