Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sovány vagyok, modell alkat....

Sovány vagyok, modell alkat. Ruhabemutatás lehetséges, és ha igen, akkor hogyan?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy nagyon sovány vagyok(47kg, 167cm), hosszú lábak, persze én ezt már megszoktam, úgyhogy nekem nem feltűnő. Barátaim szerint modellkedhetnék. Ilyen esetbe mit csináljak? Szívesen kipróbálnám, de nem fizetnék ki több tízezret portfólióért. Inkább boltok ruháit mutatnám be, lehet ilyet csinálni, és ha igen, akkor mit tegyek?
2009. aug. 26. 17:36
 1/3 anonim válasza:
Szia! Én a Valentine modellügynökséget ajánlanám (netről). Én is feltöltöttem fotót magamról és egy hónap múlva szóltak, h egy cég castingolnak lányokat Otto-ba, meg Quellébe ruhamodelleket. Szóval ez csak egy adatbázis, ahonnan a cégek megismerhetnek téged, nem kell hozzá portfólió szerencsére. Sok Sikert!
2009. aug. 26. 19:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Ezért semmit sem fizettél?
2009. aug. 26. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Simán lehetsz reklámmodell, hajrááá!!!! Jelentkezz a jobb ügynökségekhez!! Ha látnak benned fantáziát, akkor nem kell fizetned, de ha nem... akkor viszont kell csináltass saját pénzen portfóliót...
2009. dec. 13. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!