Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki használta már a PushUp 2...

Aki használta már a PushUp 2 tablettát annak milyen tapasztalatai vannak? (vagy esetleg aki mást is kiprobált)

Figyelt kérdés
Akik nem hasznàltàk vagy csak nem hisznek az ilyenekben azok inkàbb ne irjanak csak azokra vagyok kivàncsi akik hasznàltàk

2013. jan. 2. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Mellnővelő tabletta.. Ugyan én nem próbáltam ki, így tapasztalatom sincs, de erős a gyanúm, hogy nem olyan hatást érsz el vele-feltéve, ha történik valami-mint szeretnél, hanem mindenhová fel fog kúszni 1-2 kg.
2013. jan. 2. 01:08
 2/4 anonim ***** válasza:
26%
félre nyeltem és emiatt csak az egyik mellem nőtt meg :/ a jobb mellem 70A a bal pedig 90D :S
2013. jan. 2. 01:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsó velem is ez történt! Most épp implantátumra gyűjtök hogy kiegyenlítsem őket. Hálisten csak 1 kell! DE elég ciki hogy mindig tömni kell
2013. jan. 2. 01:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudod, a gyógyszerekben nem kell hinni, akkor is hatnak. Ha hinni kell benne, na, azt hívják placebónak. Speciel a mellnövesztő tablettában valóban hinni kell, merthogy ilyen nincs.

A pushup2 pedig kifejezetten kamu.

2013. jan. 2. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!