Mitől lehet kisebb a mell?
Figyelt kérdés
nagyon nagy a mellem és zavar2009. aug. 25. 18:47
2/10 anonim válasza:
Fogyáskor az az első, amiből veszítesz, de nyílván ha nem vagy túlsúlyos, ez nem megoldás.
3/10 anonim válasza:
ha nem is vagy túlsúlyos, de a torna-edzés segíthet, nézd meg a sportolókat, egyik sportolónak sincs nagy melle :) mármint a nők közül :D
4/10 A kérdező kommentje:
de még csak 11 éves vagyok
2009. aug. 25. 21:15
5/10 anonim válasza:
Akkor ne aggódj, nekem 11 éves koromban egész nagy mellem volt a testemhez képest, most meg kifejezetten kismellű vagyok..:D
6/10 A kérdező kommentje:
hát jó de engem nagyon zavar:Snéha egörnyedek és fáj néha a hátam
2009. aug. 26. 16:28
7/10 anonim válasza:
elgörnyedsz?? nah mostkomolyan.. mekkora az??
8/10 A kérdező kommentje:
öö.igen:Ssajnos:Sde ijnkább ne kérdezz hanem irj vmit amitol kisebb lesz:S
2009. aug. 26. 19:47
9/10 anonim válasza:
hát nem lessz kisebb.. ezt meg kell szoknood...
örülj neki inkább hogy nem wagy deszka :)
10/10 anonim válasza:
ebben nincs igazad a kis mell százszor jobb nem lessz hát fályásod és nem kell kí műtetni a nagy részét és sose lessz hát fályásod persze ezt egy férfi nem érti mert neki csak a nagy mell számit "-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!