Ingyen tattoo? Hol tudnám megcsináltatni?
Figyelt kérdés
akarok tattoot de perpill semmi pénzem, hogy tudnám megcsináltatni?2012. dec. 30. 16:34
3/8 anonim válasza:
Dutyi, ott bagóért megcsinálják, vagy ha van valami punk haverod aki koccintósért. Egyébként inkább spórolj rá, hogy egy szép darabod legyen mint occsón vagy akár ingyért valami gagyi csúnyaság.
4/8 anonim válasza:
Maximum, ha egy művész nyereményjátékot hirdet.
6/8 anonim válasza:
na a tetkó az, amit még nagyon olcsón sem éri meg megcsináltatni, nem hogy ingyen. örökre rajtad marad, akkor már legyen minősége.
maximum ha van tetoválóművész a családban :)
7/8 anonim válasza:
ha mind1, hogy milyen minta akkor pont lekélsted a tetoválók éjszakáját 29-én. csomó művész rajzaira lehetett pályázni és ha téged sorsoltak ki akkor ingyen rádvarrta volna
8/8 anonim válasza:
ha gondolod én meg csinálom neked szívesen.láttam már rola dokumentum filmet is hogy hogy kell ,azt hiszem national geographicon v spektrum .és rajzból is négyes voltam általánosba ,de a tanármiatt mert szemenköptem egyszer es direkt lehúzott.ha gondolod irj egy privit egy próbát megér .gépet tudok intézni ,az se gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!