Melyik országban vannak a legszebb lányok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 13:22
12/18 anonim válasza:
háháhá úgylátom páran magukra vették az üresszemű magyar hozzászólást :D
amúgy szerintem a japán nők szépek, valamint az oroszok de ezt már írta valaki előttem :D
13/18 anonim válasza:
hogy érted azt hogy üres szeműű? és hogy mersz többes számba beszéln ? o.O olyanokról itélkezel akiket nem is ismersz... =/ lefogadom neked se ázsiai wagy kinai barátnőd wan..
14/18 anonim válasza:
a filippínók, svédek, koreaiak. De szerintem tényleg szépek a magyar lányok. A külföldiek is mindig megmondják.
15/18 anonim válasza:
Itt Magyarországon, Skandináviában, Amerikában, Olaszországban. A francia lányok szerintem irgalmatlanul csúnyák (nem igaz, hogy vékonyak), ott állítólag a pasik nagyon jók.
16/18 anonim válasza:
Annyi féle dolgot mondtatok már... szerintem sem országfüggő. a külföldiek meg mindig azt dicsérik, ahol vannak. Ha eljönnek Magyarországra, és megkérdezik tőlük, hogy szépek a magyar lányok, akkor tuti igent mondanak.
Mindenhol vannak szép meg csúnya lányok...
17/18 anonim válasza:
Szerintem a félnéger csajok a legszebbek, én rájuk szavazok.
18/18 anonim válasza:
Olasz,cseh,szlovák lányok tetszenek leginkább. Már ha az aktmodelleket és hasonló ilyeneket nézem. De magyar lányok közt is rengeteg gyönyörű teremtés van, pontosan elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!