Melyik országban vannak a legszebb lányok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 13:22
1/18 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy itt Magyaro.-on, de viszont sok Franciao.-ba a szép és vékony lányok...(voltam már ott)
2/18 anonim válasza:
Mo-n szép lányok? hm ... még nem találkoztam velük pedig sok felé járok. (a MO lányok inkább k****k)
3/18 anonim válasza:
Szerintem nem ország függő, habár én mondjuk imádom az ázsiai nőket, szóval valamelyik ázsiai országra tippelnék. :)
4/18 anonim válasza:
Én is úgy hallottam, hogy itt Magyarországon vannak a legszebbek... :)
5/18 anonim válasza:
Én Svédországban sok jó csajt láttam, de Dániában is van jó pár jó csaj.:D:D
6/18 anonim válasza:
Azt mondják, a fillipínó nők a legszebbek, de az is jelenthet valamit, hogy a legtöbb szépségkirálynő venezuelai.
7/18 anonim válasza:
hát nem magyarországon az biztos. itt ilyen üresszeműek vannak. arca oké, van amelyiknek szép, de ilyen arányban máshol is vannak széparcúak, de nekik legalább a tekintetük nem üres.
9/18 anonim válasza:
Orosz lányok híresen szépek, de én a távol-keletieket tartom a legszebbnek, főleg a japánokat. De azért mi sem panaszkodhatunk:D
10/18 anonim válasza:
az üresszemű magyar lányok lepontoztak:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!