Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Milyen szőrtelenítőt...

Csajok! Milyen szőrtelenítőt vegyek igy?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy gyantázás után teljesen kipattog a lábam, sokszor ki is sebesedik, igy kénytelen voltam lemondani rola. A borotvátol meg már rosszul vagyok, fél ora után egy kis süninek érzem magam :D Emlékszem, még jo régen vettem egy krémes szőrtelenitőt, felkenés után hagyni kellett hatni ugy 8 percig, aztan lemosni, attol szép sima volt a lábam. Tud valaki ilyet ajánlani? Ami tényleg használ is? :) köszönöm :)
2012. dec. 27. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Veetnek van most spray állagú, én mostanában azokat használom.
2012. dec. 27. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:
A Veetnek van szörtelenitö spray-je, kis kek flakonos. Van hozza egy kis szivacs azzal kell ledörzsölni a habot magadrol. 4-5 perc eleg hatoidönek. En ezt hasznalom, nekem nagyon bejött es nem pirosodik a böröm, nem szur, sem sebesedik, semmi problemam nincs vele! 3-4 hetig siman kibirja es nem kell meg borotvaval utana igazitani mint jo nehany vacaknal...
2012. dec. 27. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:

A szőrtelenítő krém meg spray is csak a felszínről marja le a szőrt... semmivel nem jobb mint a borotva. Sőt... a bőrnek nagyon is rossz egy ilyen erős vegyi anyag.

A legkíméletesebb tartós szőrtelenítési mód az a házi cukorpaszta. Abban csak cukor és víz van...kíméletes, nem a bőrödet tépi le, mint a bolti gyanták.

2012. dec. 28. 01:22
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen, mképpen kipróbálom :)
2012. dec. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!