Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most szőke a hajam. Mikor be...

Most szőke a hajam. Mikor be vagy írva a fodrásznál, meg fog jönni. Barnára lesz festve. Be fogja fogni rendesen?

Figyelt kérdés

Köszi a válaszokat!

Réka

2009. aug. 24. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

Be, a haj az egy elhalt szaru réteg, vagy is a hajhagyma él, de ami kijön belöle már elhalt. Ha nem így lenne akkor mikor vágják a hajadat az fájna.

A hajat csak roncsolni lehet de egy töredezet haj nem fog össze nöni, viszont a balzsamok és egyéb ilyen szerek lágyítják a hajat így kavésbé fog töredezni.

Vagy is a mensihez semmi köze nincs a hajnak.

2009. aug. 24. 12:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! (:
2009. aug. 24. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia.nekem is szőke volt a hajam mikor festettük barnára és pont megvolt.. :)

végül középbarnát kentünk rá és fekete lett :D de később persze világosodott..

2009. aug. 25. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Na figyi, leírom a sztorit: barna volt a hajam, ki akartam szőkíteni, ilyen aranyszőke lett. Most, hogy lenőtt, vissza akarom festetni barnára. Azt mondta a fodrász, hogy nem festi be az egészet, mert akkor lekopik csúnya lesz. Banrna melítok vannak az amúgyis szőke lenőtt hajamban. Mit csináljak?

A munkahelyemen a főnök nem engedi meg. Hiába csak asszisztens vagyok.

Köszönöm, Réka(22)

2009. aug. 26. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
be fogja, mert a barna jóval dominánsabb mint a szőke. de hogyha akkor jön meg pont, akkor lehet hogy gyorsabban fog kopni. de sztem nem számottevően.
2009. aug. 27. 02:38
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Hűha, úgy látom hogy eléggé elvagytok tévedve....

Befogni befogja, de úgy lekopik 2-3 hét alatt mint a huzat.... hidd el tapasztalat, és fodrászom is mondta... menszesznél se hajatfesteni, se dauerolni nem jó, mert 2-3 hét alatt mindkettőt ledobja magáról a haj...

2009. aug. 27. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez komolyan szörnyen vicces :)

A hajad elhalt anyagokból van.

Nem változhat a szerkezete menstruáció alatt. És akkor mondjuk a hajam szerkezete havonta egy hétre megváltozik, majd visszaáll? Mégis hogy a jó csodába?

Erre tényleg kíváncsi lennék, hogy hogyan gondoljátok ezt.

2009. aug. 27. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!