Milyen angol szöveget tetováltassak magamra?
valami rövid pár szavas mondatot, idézetet akarok ami teljesen jellemez engem... de nem tudok elég frappánsat...
tehát csak azt várom h segítsetek párszavas 3-4 angol mondatba sűríteni az életfelfogásom...
és kérlek ne ítélkezzetek mert nem ismertek..nem tudjátok miért vagyok olyan amilyen.
tehát h milyen vagyok:
tudom a céljaimat, a külsőségek érdekelnek, elég érdektelen vagyok az átlagos és a mindennapi dolgokkal kapcsolatban, a pénz ami motivál és a luxus életstílus.
utálom a negatív, pesszimista nem nagyravágyó embereket úgy szintén az igényteleneket... az átlag "normális" gondolkodásmódot is.
nemigen vannak erkölcsi határaim, utálom ha valaki megakarja mondani h mit csináljak és mit ne ... érdekember vagyok a javából. nem mutatom ki mert jelenleg nincs olyan az életemben aki megérdemli, de vannak mély érzelmeim , nagyon tudok szeretni.. de ritka az olyan aki ki tuja váltani belőlem.
segítsetek ötletelni pls
Fuck world, I am the univers.
Egyébként nem ítélkezni akarok fölötted, de biztosan jó úton haladsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!