Szerintetek mit tetováltassak a csuklóm belsejére?
Figyelt kérdés
Szeretnék valamit a csuklóm belsejére tetováltatni. Valami egyszerűt, mondjuk valami szót, csak nem tudom mi legyen az! köszönöm2012. aug. 28. 22:18
1/3 anonim válasza:
mindenképp valami jelentéssel bírót,de ne párkapcsolatit
tehát pl: elhunyt valaki a a közeli családodból/baráti körödből és emlékezni akarsz rá,elköltözött valaki,de mindig eszedbe akarod juttatni,esetleg ha nagy változáson vagy túl akkor ezt szimbolizálni,vagy ha épp benne vagy akort valami kitartást és küzdeni akarást eszedbe juttató valami...
tudom,elég tág ez így,de nem ismerlek,nem tudom milyen életet éltél,min mentél keresztül...azért remélem valamennyivel közelebb jutottál a tervedhez:)
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves válaszoló! az a baj, hogy egy szóba nem tudom ezt beletömöríteni :s tehát nem idézetet szeretnék, csak egy szavacskát, de a "love" meg "beautiful" már olyan elcsépelt, divat majmolás lenne... és nem is én vagyok, valami angol szóra gondoltam, aminek van jelentése számomra, tudom hogy nem ismersz, csak ötleteket várok :D
2012. aug. 28. 22:58
3/3 anonim válasza:
Csak nonfiguratív ne legyen!
Egy kedves idézet egy fontos dátum az életedben igazából ezeket neked kell tudnod mi olyan amit megörökítenél magadon "egy életre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!