szóval arra lennék kyváncsi, hogy milyen magasnak kell lenni legalább
és ahoz hány kg-nak kéne lennem
én most csak 170 cm vagyok
mondjuk legalább fél évem van arra hogy fogyjak, mivel még nem vagyok 14
és még az is érdekelne, hogy milyen modellügynökségek vannak.
valahol hallottam hogy van 5 rendes egész magyarországon, a többi csak "álügynökség" .
ezek közül valaki ajánlana valamit?
2009. aug. 23. 21:35
1/9 anonim válasza:
Szerintem 170 centi bőven elég. Az a lényeg hogy vékony legyél és szép. De gondolom tudod hogy a modellkedés sem olyan egyszerű.
2009. aug. 23. 21:39
2/9 anonim válasza:
[link] Barátnőm is náluk van, szinte bejárta már az egész világot. A Valentine-os modellek közül szinte mindenki külföldön dolgozik. Minden évben rendeznek modell versenyt, ahol külföldi szerződéseket lehet kapni. Nagyon komoly szerződésük van a modelleknek az ügynökséggel, és a méretek sem változhatnak (mell-derék-csípő). Barátnőm hónapokig itthon volt, mert volt rajta plusz 3 centi, és nem mehetett külföldre. Most már megint kint van :) Szerintem ez az ügynökség tuti benne van abban az 5-ben :)
2009. aug. 23. 21:46
3/9 anonim válasza:
Szerintem még várj, ha nősz, karcsúbb is leszel, és mindenképp sportolj valamit, vagy csak kocogni járj el, mert akkor nem csak csont és zsír leszel, mint a legtöbb modell.
2009. aug. 23. 22:15
4/9 anonim válasza:
Miért akar minden lány modell lenni? Legyél inkább tisztességes. A modellkedéssel járó beképzeltség sem fog neked jót tenni, a többiről nem is beszélve...
2009. aug. 23. 23:13
5/9 anonim válasza:
Ajj.Mindenki ilyet kérdez hogy milyen külső kell meg elég vékony-e meg elég magas-e
ez nem azon múlik hoyg elég magas-e valaki emg csontsovány.
Jó kell egy magasság meg egy súly.de van 169cm-es topmodell is.itt az számít hogy különleges-e az arcod.lehetsz te akár 2méter magas 50kiló ha nem különleges az arcod.nézzd meg pl Mihalik Enikőt.a két szeme távolabb van egymástól ezért is olyan különleges.
am legjobb ügynökségek: Visage,Face
2009. aug. 24. 00:13
6/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen modell. Dundika pl. 158 cm csak. Szóval a magasság kérdése változó. Amúgy: szép fogsor, jól fotózható arc. De ez úgyis csak azután derül ki, hogy csinálnak rólad pár profi képet.
2009. aug. 31. 13:55
7/9 anonim válasza:
dundika nem kifutóra való modell, ő 1 fotó modell. amúgy 170-es magasság a minimum
ha fotómodell akarsz lenni, ahhoz viszont nem kell magasnak lenned, és 20 kilónak.
2009. szept. 13. 21:43
9/9 anonim válasza:
Jó tanácsként mondom hogy inkább hagyd rá ezt.Nagyon kevés emberből lesz híres modell,meg ma már mindenki az akar lenni.Még csak 14 éves vagy,addig maradj gyerek emeddig teheted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!