Aszem te vagy az a csaj,akivel üzenetet váltogattam.Igazából kevés,kicsit soványka vagy de nem baj.
2012. dec. 21. 19:29
12/21 anonim válasza:
162centi vagyok.Mivel rendszeresen táncoltam és nem étkeztem rendesen volt h 44kiló voltam!!!Nagyon durván néztem ki,se mellem se fenekem nem volt.A férjem tanácsára felhagytam ezzel mert egyszerüen egészségtelenül vékony voltam!52kilóra híztam fel amikor azt tudta mondani h kezd látszani az alakom rendesen.Most terhesen vagyok 60kiló és most kezdett rám menni egy kis zsír(combra fenékre derékra)amire azt mondta h le ne merjem adni szülés után mert igy a nöies!!Ugyhogy sehol se vagy kövér.De ha nagyon kiváncsi vagy hogy mikor lenne jó a súlyod akkor keresrá egy testtömeg kalkulátorra a neten és nézd meg.
2012. dec. 21. 19:34
13/21 anonim válasza:
Én 167 cm 57 kg-val, szóval remélem hogy ez norm:D
Én úgy vagyok vele, hogy tök átlagos és nem sok... Ennek ellenére szeretnék változtatni /azt csinálom xD/ mert miért elégedjek meg az átlagossal ha lehet tökéletes is?
Neked kicsit izmosítanos kéne. Van egy hozzád hasonló barátnőm, bordái nincsenek kint de nagyon vékony. VOLT. viszont rendszeresen járt edzésre, és azóta nagyon csini:)
2012. dec. 21. 19:45
14/21 anonim válasza:
Én 168 cm vagyok és 54 kg 13 évesen. A fiúk azt mondják, hogy nem vagyok kövér de csontsovány sem, pont jó :) Mondjuk én nem így gondolom, de mindegy ...
2012. dec. 21. 20:46
15/21 anonim válasza:
15evesen ez tokeletes
2012. dec. 22. 09:05
16/21 anonim válasza:
65 kg vagyok ehhez a magassághoz, 57-58 lenne az álomsúly, hányok az ilyen kérdésektől...
2012. dec. 22. 13:49
17/21 anonim válasza:
Aki szerinte ez sok, annak az iq-ja nagyon kevés! Inkább 5-6 kilót hízhatnál is akár.
2012. dec. 22. 14:27
18/21 anonim válasza:
én 153 cm vagyok és hozzá 44 kg :) szóval nem hinném,hogy olyan sok lenne.
2012. dec. 22. 17:58
19/21 anonim válasza:
tavaly ugyanekkora voltam mint te,és az orvosok is mondták h alultáplált vagyok. Ráadásul lapi voltam, egy nadrág se állt jól, nyáron 50 lettem ha nem több és hidd el sokkal jobban néztem ki. Ki volt az a degenerált aki ezt mondta neked? most őszintén a kordbeliek mind több kilók nálad ,nem?
most sajnos sikerült lefogynom és megint semmi mellem nincs , mind1 én hizni szeretnék ,én is 165 cm vagyok,és olyan 55kiló lenne a legjobb szerintem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!