Félek h ki fognak nézni az új suliból! Mit tegyek?
Ha jó fej vagy (vicces,kedves), senki nem fog kiközösíteni! Én sem nézem a barátaim ruháit,hogy milyen márkásak stb.
Aki meg kiközösít,azt meg csak sajnálni tudom mert egy hülye sznob,ha neki csak a márka a fontos.
Hali!
Szerintem mindig vannak kivételek, akik hasonló cipőben járnak, mint Te! És az előző válaszolóval is egyetértek: nem az számít, hogy milyen cuccba vagy, hanem hogy lehet e veled dumálni meg nevetni! Amúgy ha nagyon aggaszt ez az öltözködés dolog akkor egy jól bevált tipp: turka! Én is onnan öltözök, és csomóan érdeklődtek már hogy honnan veszem ezeket a ruhákat..amugy se jó szerintem ha Te vagy a suliba a hatodik lány akin aznap ugyanazt a fölsőt látták. A turkába vannak márkás és egyedi cuccok, ráadásul olcsón. És fő az önbizalom! Ha látjkák rajtad, hogy kis szürkeegér vagy, akkor a kutya se fog veled komálni :D Nah sok sikert a tanévkezdésre!
19/L
én a rokonoktól kapom a ruhákat amik ráadásul nem is mai darabok, de nagyon jók legalább senkinek nincs hasonló és különlegesek is ha jól kombinálom az egyes ruhadarabokat
nyugi nem mindenki engedheti meg magának a márkás, drága ruhákat nem te leszel az egyetlen akinek nincsenek márkás cuccai meg amúgy is már annyira unalmasak, mindenkin csak olyat látni
Hoppá o.O ez érdekes!
aztgondoltam volna h ezért max felnéznek rád...vagy valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!