Noni fognak meg a melleim?
Figyelt kérdés
anyukam testalkatat orokoltem, de neki viszonylag pici cicijei vannak (az enyem mar most nagyobb mint az ove). 14 eves vagyok, noni fog meg, ugy, h mar most nagyobb, mint neki? 70B-s amugy.2011. júl. 30. 02:37
1/6 anonim válasza:
ezt nem lehet tudni :D (nekem kb 14 éves korom óta változatlan) szerintem ezen majd ráérsz 18 évesen filózni, addigra kiderül
2/6 anonim válasza:
Az elkövetkezendő pár évben nem hiszem, hogy látványosabban fog nőni. Én pl 22-23 voltam mikor kezdett megint beindulni a "növés". Akkor sem drasztikusan, inkább csak formásabb lett (és azért valamicskét nagyobb is).
3/6 anonim válasza:
Szerintem még fognak egy kicsit.
Én is 14 vagyok, szintén anyum testalkatát örököltem, neki is elég kicsi, nekem szinte nincs is semmi!:(
Szóval remélem hogy fog nőni, de az is lehet ilyen deszka maradok.
4/6 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok, 70/B-s cicikkel, 2 éve hirtelen nöttek meg, azóta nem nagyon változást, és nem is szeretnék. Nekem ez a méret pont megfelel, bár néha kicsit nagynak tünik, de nem zavar. Bár lehet, hogy még fog nöni, mert anyának elég nagyok, mondjuk rajta van pár kiló plusz, valószínüleg ezért is, de nagyon remélem, hogy nem lesznek nagyobbak a melleim. 15/L
5/6 anonim válasza:
Nekem 14-15 éves korom óta stagnál: tehát nagyon pici. Már nem hiszem hogy nőne az enyém...
21/L
6/6 hot_kiss válasza:
A tiedek még biztosan, az enyémek már kétlem..
Anyu is elég vékonyka volt, talán a terhesség után lett jó kis csöcsös:D, de emmellé még duckó is.
Örülök ha találok nekem való melltartót, mert akkora kicsik..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!