Nektek melyikunk tetszik jobban? Mennyi idosnek nezunk ki?
2012. dec. 16. 22:51
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
A hugi jobban tetszik, de egyik sem rossz.
13/17 anonim válasza:
A sötét hajú jobban tetszik nekem is, de azért a szöszinek sem mondanék nemet.:DDD
14/17 anonim válasza:
Az elsőre 30-at tippeltem,a 2.-at pont 25-re.
Te az első vagy? Mert azt nagyon dugnám:-)
bocs:-)
15/17 anonim válasza:
ELSŐ- Kb. 28-30 éves, nem az esetem, de nem néz ki rosszul.
MÁSODIK- Ő szerintem picit fiatalabb, olyan 25 éves lehet, de nagyon nem tetszik. Olyan mint egy roma asszony és egy plázapitsa keveréke. :D
16/17 Szonjus válasza:
A második lánynak karakteresebb az arca, gondolom attól, hogy sötétebb a haja, de az első lány is szép az elsőt 27-nek a másodikat 24-nek tippeltem volna.
17/17 anonim válasza:
Szerintem egyik sem szép, már bocsi. A szemöldök brutálisan rossz és olyan ódivatosak vagytok, 10 évvel ezelőtt néztek ki így az emberek. Bocsi, ez csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!