Acacia Clark szép lány fiúk? Ti járnátok vele?
Figyelt kérdés
Szerintem angyon szép lány és kicsit hasonlítok rá.Ti nektek tetszik egy ilyen lány?
2012. dec. 16. 10:06
2/21 anonim válasza:
Nem szép szerintem. Látszik még így is rajta a kiló alapozó. Meg agyon van vasalva a haja.
3/21 A kérdező kommentje:
:(
2012. dec. 16. 10:38
4/21 anonim válasza:
Van rajta fél tonna smink arról az elfuserált szájtartásról meg inkább nem mondok semmit...
5/21 anonim válasza:
szerintem gyönyörű, bár én lány vagyok...de szeretnék így kinézni.
15/L
6/21 anonim válasza:
Nem csúnya, csak van valami benne amit szánalmasnak látok... talán a kiló smink?! talán az a szájtartás?! olyan idegesítő pecsa feje van.
7/21 anonim válasza:
kevesebb smink jólenne.
de szép egyenes haj ami szőke:D nem tudom h festett-e
kék szem :)
én igen :$:D
8/21 anonim válasza:
alapból szerintem szép csak az ez a ribanc öltözködés/viselkedés nem nagyon jön be....
16/F
9/21 anonim válasza:
a szája amúgy nem a fogszabályzó miatt áll így??
16/F
10/21 anonim válasza:
Szép,de maximum 14 évesnek nézném,és túlságosan ki van készítve ezeken a képeken.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!