Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ez a parfüm? Tapasztalatok

Milyen ez a parfüm? Tapasztalatok

Figyelt kérdés

[link]

Sokáig tart az illata?És árban mennyi,mert ugye Adidas!

Köszi a válaszokat

2009. aug. 22. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Az illata kellemes de nem nagyon tartós. Az ára 3500ft körül van és ez a 75ml.
2009. aug. 22. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Neten érdemes nézegetni az árát, ott megközelítőleg annyi mint a drogériában. Bár van ahol érezhető az árkülönbség. Olyan esetekben jobb megillatolni valahol és ha tetszik, netről rendelni. Sajnos az illattal kapcsolatban nincs tapasztalatom.

2009. aug. 22. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Bocsi elírtam nem 75 ml hanem 30.
2009. aug. 22. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Első: egyáltalán nem írtál hülyeséget, mert van 75ml-s is. :)

[link]

2009. aug. 22. 16:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat,csak azért érdekelt mert ma vettem spray-t ugyanilyent, nagyon megtetszett az illata és arra gondoltam hogy beszerzek egy parfümöt is!:)
2009. aug. 22. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Az,hogy sokáig tart e az illata csak tőled függ.Lehet lepontozni de kijavítom azt aki azt mondja,hogy nem tartós az illata.

Ugyanis,mindenkinek van saját illata,ami nem a sajátod azt fújhatod óránként akkor sem marad rajtad.Nehéz megtalálni,a lényeg,hogy olyan ponton kell kipróbálni ahol érzed a vér lüktetését,pölö csukló.Nem érdemes rögtön megvenni és többet érdemes kipróbálni,persze nem egyszerre,mert az orrunk nem tudja egy idő és szám után megkülönböztetni.Ha mondjuk ezt kipróbálod és még másnap is fürdés előtt rajtad lesz az illata,akkor ez a te illatod:)A bőröd elfogadja,ezért érezheted még másnap is:)Így kell keresni:)Nekem már megvan:)

Am az Adidast nem szeretem annyira,régen amikor próbálgattam melyik az enyém volt 2 fajta de hamar elfogyasztottam őket a sok fújásnak köszönhetően:)

2009. aug. 22. 16:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Hmm érdekes!!

van egy parfümöm kb. 1 hónalja vettem 75ml és már több, mint a fele elfogyott,annyit fújom!xD

Hát akkor meg kell keresnem a saját illatomat!:D

2009. aug. 22. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!