Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Soha nem fogom tudni elérni...

Soha nem fogom tudni elérni hogy derékig érő hajam legyen?

Figyelt kérdés
kiskoromtol kezdve növesztettem és már nagyon hosszú volt és levágattam azóta megbántam és szeretném visszanöveszteni de vmiért nem nő most kb mellig ér de ennyi itt megáll soha az életben nem fogom tudni hosszabra? ha igen mit tehetnék érte?
2012. dec. 15. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
ismerős helyzet:/ vegyél a gyógyszertárba ricinus olajat és maszírozd a fejbőrődbe keress rá a használatára.nekem nemrég kicsivel a mellem alá ért a hajam most meg még 5-10 cm és már a fenekemig ér.
2012. dec. 16. 00:32
 2/3 anonim ***** válasza:
47%

Oka lehet az hogy letöredezik a vége, akkor jobban ápolni kell, ha vasalod, ha szárítod, ha dauerolod, ha fested, összevissza szereket teszel rá meg hasonlók akkor az árt neki. Ezeket hanyagolni kell ha szép hosszú hajat akarsz.

Hajszeszeket próbáld ki (HerbaVita), az használ ha valami gond van a fejbőröddel, hajhagymákkal. Olajat semmiképp ne kenj rá, eltömíti a pórusokat, hajnövesztésre egyáltalán nem jó a ricinusolaj, se semelyik másik. De a hajvégekre jó lehet a kókuszolaj.

2012. dec. 16. 00:57
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
semmiféle olajat ne kenj a hajadra mert nem fog levegőt kapni a bőrőd és ciszták jönnek majd ki, vágni kell a végéből még akkor is ha nem türik mert ha vágva van akkor jobban kap levegőt a hajad és gyorsabban nő
2012. dec. 16. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!