Szerintetek szép ez a lány?
ha igen akkor mi teccik benne? és ha sztetek csúnya akkor mi miatt?lécci kort és nemet is írjatok:)köszi
Kedves utolsó! Soha nem fogsz így kinézni, hacsak nem képeken retusálod magad. :)
Szépnek szép, bár nagyon sok az utómunka, ez nem tetszik csak.
Nagyon szép lány:D én a h2o-t is nézem...és hát itt szebb mint a sorozatban,de van amikor egész jól néz ki ott is.
Igen,eléggé látszik a retusálás...tapasztalat,ugyanis a tabló képem és egy másik képemet összehasonlítva nagyon sok a különbség...szeplők,mitteszerek és szemölcsök eltüntetve,szemem alatti pici karikák eltüntetve...2szemölcsöt hagytak meg,amúgy meg van vagy 5-6 biztos:D
14/L
tetszik a szemöldöke és a szája és szerintem szép
nincs rajta túl sok smink meg amúgy is természetes szépség
Ez a lány nem a h2o-ban játszik?
Amúgy szerintem nem kifejezett szépség, nem is csúnya, olyan átlagos, de a szemei tetszenek. A 3. képen viszont borzalmas, ott nagyon csúnya:S
köszi mindenkinek.
háát igen.sztem is szép.a sorozatban valóban nem olyan mint ezeken a képeken,de nekem ott is teccik a szeme és hogy szép a szája.Ettől lesz olyan szép és egyedi.valóban nem az a "mindent elsöprő" szépség,de egyedi és szépek a vonásai.ez az én véleményem.
hú egyik kedvenc szinésznőm! nagyon szép ;)
nagyon szeretem <33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!