Hogyan tüntethető el a zsír a csípőről?
Figyelt kérdés
Tudom hogy helyi zsírégetés nincs. De bármit kipróbálnék mivel aránytalanul nagy a zsírlerakódás a csípőmön. hasam nincs az oldalam is karcsú de egyszerűen a csípőm borzalmas... alapból széles amit még jobban fokoz ez a kibuggyanó zsír. így hiába vennék fel ruhát szemből nagyon látszik pedig oldalról meg tök vékony vagyok... elkezdtem futni egy ideje de csak a hasamból megy le ami már így is elég vékony. azt is olvastam h a nagy zsírlerakódás a csípőn vmi féle izulinrezisztenciára utalhat mi az igazság? nem akarom h a végén még cukorbeteg is legyek:(2012. dec. 15. 11:31
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak ilyen a testalkatod, szélesebb a csípőd és kész... onnan fogsz utoljára fogyni.
Nekem is hasonló alakom van, pedig heti 4-5-ször ezdek, váltakozva kardió és súlyzós gyakorlatokat. Sajnos helyi zsírégetés tényleg nincs, próbálj meg egészségesen táplálkozni, kevesebb zsíros, cukros kaja, és rendszeresen edzeni. Egy kicsit biztos segít, de csodákat ne várj!
Én arról még nem hallottam, hogy ez betegség is lehet, sőt nagyim szülésznő volt, azt mondta a széles csípő és medencecsont nagyon szerencsés, mert könnyebben fogsz szülni. Én már megszoktam. :)
28/L
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, hát akkor sok mindent nem tudok tenni de legalább megnyugodhatok:)
2012. dec. 15. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!