Néha gyönyörűnek látom magamat, de néha meg nagyon csúnyának. :S Akkor most milyen vagyok? És miért vagyok a legszebb szinte mindig reggel (felkelés után - még mosakodás előtt)? 16/L
énis ien vok és 15L :D:D
am ha reggel minden smink meg mosakodás meg fésülködés nélkül vgay szép akkor örülj mert az az igazán szép akik felkelve minden nélkül szép :)
ez LOL:D:D először a 16 évesek, aztán a 15 évesek:D akkor nem vagyok egyedül:)
Utolsó válaszoló! Én reggel, mikor kikelek az ágyból, és megyek a fürdőbe, mindig belenézek a tükörbe, és akkor látom magamat a legszebbnek (pizsamában, mosakodás, smink nélkül). (Sminket én amúgy sem szoktam használni.:))
énis így vagyok vele.
reggel tök szépnek tartom magam smink meg minden nélkül, a nap folyamán meg..."olyan csúnya vagyok"
14/L
nem még én is itt vagyok a 15 évemmel
én is reggel látom magam szépnek aztán ahogy a fürdőszobába érek és ott is belenézek a tükörbe hát nagyon nem vagyok szép, de ha megcsinálnám szépen a hajam és raknék fel egy kis szemhéjtust és egy kis rúzst akkor máris szebb vagyok és sokkal jobban érzem magam
csak hát nem tudom, hogy a hajam hogy fogom megcsinálni normálisan minden reggel suli előtt, de majd megoldom valahogy:)
15/L
na és jönnek a 14évesek:)
Én is így vagyok ezzel.Reggel megmosom az arcom,bekenem megfésülködöm és tök szépnek látom magam.Aztán megint tükörbe nézek és tök rondának látom magam.:(
Szóval vannak olyan napjaim amikor úgy érzem gyönyörű vagyok és tele vagyok önbizalommal és vannak olyan napjaim amikor úgy érzem én vagyok a legrondább és önbizalmam egyelő a mínusz 100-al:(
14/L
én is teljesen így vagyok vele.
bár mostanában inkább este érzem magam szebbnek
amúgy 13/l vagyok xD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!