Néha gyönyörűnek látom magamat, de néha meg nagyon csúnyának. :S Akkor most milyen vagyok? És miért vagyok a legszebb szinte mindig reggel (felkelés után - még mosakodás előtt)? 16/L
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 21:56
11/35 anonim válasza:
22:09-es meg 22:24-es vagyok!!
Hát télleg csak a 16 éves lányok körébe terjed ez a néha gyönyörű néha ronda vagyok stílus!!!Remélem mihamarabb kinövöm!!!:D
12/35 anonim válasza:
Reggel az ember kipihent, kisimúlt. Akkor a legszebb mindenki szerintem. De csak akkor, ha jól aludt.. :) Pld. egy éjszakai virrasztás után (pld. én a múltkor a babám miatt) nem épp reggel voltam a legszebb, hanem délben, ugyanis sikerült aludnom egy órát délelőtt. :)
A lényeg mindenképp a kipihentség.
13/35 anonim válasza:
nyugi ez sohase fog megszűnni, próbáld meg ezeket a napokat vhogy túlvészelni én is azt teszem nem is figyelek oda. 20/L
14/35 anonim válasza:
jah és megint én vok utolsó, még mindig jobb h így éreztek mintha beképzelt, öntelt *** hagy ne mondjam mik lennénk.
15/35 anonim válasza:
Irigyelem a korotokat. Én 31 évesen olyan rándá vagyok. Holnap visszajövök és leírom miként érzem magam:D Remélem nem ér semmi negatívum, és elég lesz 24 óra a megszépüléshez! Bárcsak fogyni is ennyi idő alatt tudnék...;-( :D:D
16/35 anonim válasza:
21 vagyok és leginkább csak fodrász után érzem magam szépnek :-) nálam a hajam mindent megold úgy tűnik :D csak az a gond hogy ez 2-3 havonta kb 2-3 napig tart :(
17/35 anonim válasza:
jéé,én is dettó ugyanez vagyok:)én is reggel látom magam szépnek,amikor felöltözöm,kivasalom a hajam,teszek fel egy pici sminket:)de vannak olyan szar napjaim,amikor legszívesebben zacskót húznék a fejemre.
20/35 anonim válasza:
na most jönnek a 15 évesek :D
amugy én is ugyan ilyen vagyok xD
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!