A 90/b-s mellméret nagynak vagy kicsinek számit?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 21:44
2/10 anonim válasza:
ha a barátom bedugja az ujját a hüvelyembe eléri a méhszájmat
ez nagy v kicsinek számít?
4/10 anonim válasza:
Ez már kórosan kicsi, pfúúúújj!! :D
5/10 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a lány elég telt és ehhez képest kicsi a melle. A B kosár egyáltalán nem nagy, a 90-es körmérethez képest pedig főleg nem.
6/10 anonim válasza:
Az én izlésemnek nagy,de amúgy nem nagy egyhangyányit kisebb az átlagnál.
7/10 anonim válasza:
90cm a körméred a betük a,b,c,d, a kosár méret a b-s teljesen átlagos az én mellem 85c
8/10 A kérdező kommentje:
Azt jelenti, hogy a lány elég telt és ehhez képest kicsi a melle. A B kosár egyáltalán nem nagy, a 90-es körmérethez képest pedig főleg nem.
hát akk nemtudom mert nem vagyok telt egyáltalán 55 kg vagyok válthatnék kosarat de csak a b-t szeretm
2009. aug. 22. 00:05
9/10 anonim válasza:
Mérd meg a melled alatt. A szám, ami kijön az lesz a méret. Pl. ha 74 jön ki, akkor 75-öst vegyél. A kosarat pedig ehhez igazítsd. Szerintem nem jó melltartót használsz akkor, mert a 90cm mell alatt nem kevés.
Nekem 67 a mellem alatt és 89 a mellem. 70DD-s melltartót hordok. Lehet jó lenne a 90B-es is csak leesne rólam a kosara pedig kicsi lenne.
10/10 anonim válasza:
a 90 az az h. milyen szélességű kell... a b a mérete .. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!