2 hónapja lövettem az orrpc-t és még mindig fájdogál. Ez normális?
Lőtték az orr piercingedet????? Na azt meg hogy a viharba tudta kivitelezni a kedves készítő?... 16 éve dolgozok tetováló szalonba ahol piercingeket is készítenek de ilyet még én sem láttam, pedig volt 1-2 idióta akik azt hitték, hogy piercerek... Először is nagyon sürgősen menj el egy NORMÁLIS szalonba megnézeti. 2 hónap alatt a nyelv piercing is be gyógyul, pedig azt sokkal több irritáció éri. És igen valószínűleg vad hús amit érzel.
Annyira szeretnénk már, hogy megértsétek, hogy nem azért drága a piercing mert anyagias szemét dögök vagyunk, hanem azért mert a normális és steril cuccok DRÁGÁK!!! Kedves kérdező remélem tanultál te is ebből!
Nos akkor megvan a baj. Nem lövünk orrba, mert a pisztoly nem ér be elég mélyen, illetve sértheti a belső oldalt is elég csúnyán.
Nézesd meg egy tetováló szalonba, talán menthető még. És legközelebb szakemberre bízd, a piercinget. Tényleg jó indulatból mondom, egy tetováló szalonba sem kezdik el szedni a szemöldököd...
Okés, hétfőn megyek megnézetni, biztos azt mondja majd hogy ki kell venni és ha gondolom újraszúrathatom. Klassz. :S
Köszi mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!