Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 2 hónapja lövettem az orrpc-t...

2 hónapja lövettem az orrpc-t és még mindig fájdogál. Ez normális?

Figyelt kérdés
Vagy ez mindenkinél változó?
2012. dec. 12. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális. Igaz, nekem szúrták, nem lőtték, de 1-2 napig fájt csak (de nem is azt mondanám, hogy fájt inkább olyan szokatlan volt). 1 hét után meg már észre sem vettem, hogy megvan.
2012. dec. 12. 23:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet ki kellene venni, pedig annyira tetszik, várok még egy kicsit hátha végleg begyógyul.
2012. dec. 13. 08:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja az orromon belül érzem hogy van egy kis görcs, az néha a fülembe is szokott lenni a fülbevalóm mellett, de ez lehet hogy most más. Netán vadhús?
2012. dec. 13. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Lőtték az orr piercingedet????? Na azt meg hogy a viharba tudta kivitelezni a kedves készítő?... 16 éve dolgozok tetováló szalonba ahol piercingeket is készítenek de ilyet még én sem láttam, pedig volt 1-2 idióta akik azt hitték, hogy piercerek... Először is nagyon sürgősen menj el egy NORMÁLIS szalonba megnézeti. 2 hónap alatt a nyelv piercing is be gyógyul, pedig azt sokkal több irritáció éri. És igen valószínűleg vad hús amit érzel.

Annyira szeretnénk már, hogy megértsétek, hogy nem azért drága a piercing mert anyagias szemét dögök vagyunk, hanem azért mert a normális és steril cuccok DRÁGÁK!!! Kedves kérdező remélem tanultál te is ebből!

2012. dec. 14. 01:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen lőtték, nem tudom ebbe mi olyan meglepő, egy ismerősömnek is kozmetikus csinálta(ráadásul ugyanaz mint nekem) és neki tök hamar begyógyult.
2012. dec. 14. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Nos akkor megvan a baj. Nem lövünk orrba, mert a pisztoly nem ér be elég mélyen, illetve sértheti a belső oldalt is elég csúnyán.

Nézesd meg egy tetováló szalonba, talán menthető még. És legközelebb szakemberre bízd, a piercinget. Tényleg jó indulatból mondom, egy tetováló szalonba sem kezdik el szedni a szemöldököd...

2012. dec. 14. 16:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Okés, hétfőn megyek megnézetni, biztos azt mondja majd hogy ki kell venni és ha gondolom újraszúrathatom. Klassz. :S

Köszi mindenkinek a választ!

2012. dec. 15. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!