Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek tündér?

Hogyan legyek tündér?

Figyelt kérdés
Nagyon természetes sminkre és vidám dolgokra gondoltam,nem feltétlenül a szoknyás szende tündérekre hanem a viccesebbekre.:D Többen mondták hogy nagyon hasonlítok rájuk a stílusomban :)

2012. dec. 12. 19:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
legyen hosszú hajad és fonj be kétoldalt két kisebb fonást és vidd hátra, ilyen tündéresen :D smink szerintem nem kell, a tündéreken nincs smink :D kíváncsi lennék, hogy nézel ki :) amúgy a hétizsákodra is tehetsz szárnyakat:DD
2012. dec. 12. 22:32
 12/14 A kérdező kommentje:
A fonatot kipróbáltam,szerintem jól áll köszi :). Nincs hátizsákom,oldaltáskám van. :)
2012. dec. 13. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha sokat vagy vidám és állandóan mosolyogsz (+ na még meg ha hosszú szőke hajad van), szerintem az elég. Ja és a ruhák, amiket eddig hallottál (smink nem feltétlenül kell, mert attól látszassz fiatalabbnak, ha nincs) ;) :)
2012. dec. 14. 19:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Oké :) Amúgy is állandóan mosolygok de a hajam barna. Sminknek korrektort gondoltam mert a nagyimtól bőröndrendszereket örököltem a szemem alá. Köszi az összes választ! :) Ha van még ötletetek ,várom :)
2012. dec. 14. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!